Încă o condamnare definitivă pe numele lui Simota

simota-2Afaceristul Alin Simota (foto), plecat în „vacanţă” într-un stat arab, a mai primit o condamnare definitivă de şase luni de închisoare pe numele său, prin sentinţa dată ieri de Curtea de Apel Alba Iulia. Simota a fost găsit vinovat de instigare la abuz în serviciu a doi poliţişti de la IPJ Alba.
Din datele anchetatorilor, în 13 septembrie 2013, Simota i-ar fi determinat pe doi poliţişti, L.I.S. şi M.M.N., să-şi încalce atribuţiile de serviciu. Cei doi oameni ai legii, desemnaţi pentru paza şi escorta afaceristului, i-ar fi facilitat o întâlnire cu membrii familiei şi alte persoane. Întâlnirea a avut loc în perioada în care se afla în arest preventiv pentru dosarul în care este acuzat că ar fi condus o reţea de crimă organizată.
Alin Simota mai are de executat un rest din pedeapsa de doi ani de închisoare primită pentru acuzaţia de conflict de interese. Afaceristul, în calitate de consilier judeţean PNL, a votat finanţarea unor lucrări pe care urma să le execute o firmă de-a sa, obţinând un folos patrimonial de 260.000 de lei. Condamnarea a primit-o în aprilie 2015, atunci fiind încarcerat. La finalul aceluiaşi an, Simota a cerut la Judecătoria Deva eliberarea condiţionată, cererea fiindu-i admisă. Imediat, afaceristul a fost pus în libertate, deşi decizia instanţei nu era definitivă. Procurorii au contestat-o la Tribunalul Hunedoara, instanţă care a dispus reîncarcerarea lui, pentru executarea restului de pedeapsă. După ce a aflat decizia instanţei care-l trimitea în spatele gratiilor, Simota a fugit din ţară. Acesta a fost dat în căutare internaţională, iar în luna septembrie a fost localizat, autorităţile române făcând demersuri pentru aducerea lui în ţară. (N. Bumbac)

5 comentarii la „Încă o condamnare definitivă pe numele lui Simota

 • 3 noiembrie 2016 la 9:19
  Permalink

  La puscarie cu tine fratelo. Ha ha ha

 • 3 noiembrie 2016 la 15:53
  Permalink

  Tu sa mergi la puscarie ba Perasifon. Praduitor jegos ce esti. Bulangiuke. Luati-as familia in p..a.

 • 3 noiembrie 2016 la 21:47
  Permalink

  Lasă-l măi Piroiule că nu e nici un Pera.E un jegos de polițist care sub diverse pseudonime comentează la toată lumea.Toți ştim cine e.Îşi mai spune prin poliție ,,meseriaşul”şi el e vai de capul lui.A schimbat o grămadă de posturi şi nici unde nu e bun dar cea mai tare fază e că a terminat Academia cu grad de plutonier în loc de locotenent.L-au făcut ofițer de milă că voia să se sinucidă.După ce că e prost mai e şi gras şi pute de nu poți sta lângă el.Aşa e măi Pera?Sau să-ți zic Florin Jurcă ?

 • 4 noiembrie 2016 la 15:16
  Permalink

  Sa mi-o sugi si tu si Perasifo mai domnule ,, Politist,, anonim.

 • 7 noiembrie 2016 la 9:25
  Permalink

  Pera informatorule….sa ti-o dau la cioc si tie si la prostituata de “Petro”!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Mama criminală din Lupeni, condamnată cu suspendare

Ieri, Tribunalul Hunedoara a dat sentinţa în dosarul în care Simona Andreea Papp, de 27 de ani, din Lupeni, este

Cinci ani de închisoare pentru preotul evazionist din Luncoiu de Sus

Preotul paroh Ioan Poenar, din Luncoiu de Sus, va merge la închisoare pentru cinci ani. Ieri, Curtea de Apel Alba

Directorul medical al Spitalului Judeţean Deva arată situaţia reală a Secţiei de Pediatrie. „Unii vor ca în două luni să facem ce nu au făcut alţii în 10 ani”

Zilele acestea, se tot bate monedă pe faptul că la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Deva, condiţiile sunt...

Închide