Mama criminală din Lupeni, condamnată cu suspendare

Ieri, Tribunalul Hunedoara a dat sentinţa în dosarul în care Simona Andreea Papp, de 27 de ani, din Lupeni, este judecată pentru că şi-a omorât propriul copil, imediat după ce l-a născut, aruncându-l în râu.
„Instanţa a admis cererea de schimbare a încadrării juridice din omor calificat comis asupra unui membru al familiei în uciderea nou-născutului de către mamă. Pentru această infracţiune, inculpata a fost condamnată la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de trei ani, fiindu-i interzise şi anumite drepturi civile”, a informat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.
Instanţa a mai dispus ieri eliberarea de îndată din arest preventiv a femeii, scăzându-i din condamnarea de doi ani şi şase luni perioada petrecută în spatele gratiilor, respectiv 5 martie 2016 – 2 noiembrie 2016. Sentinţa Tribunalului Hunedoara nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.
Reamintim că Simona Andreea Papp a fost prinsă de poliţişti, la mai puţin de 24 de ore după ce trupul unui nou-născut a fost găsit pe data de 1 martie a.c., în Jiul de Vest. Anchetatorii au reuşit să dea de urma ei cu ajutorul medicilor de la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, după ce la unitatea medicală a ajuns o femeie care acuza dureri şi sângerări în zona genitală. A fost consultată de specialist, iar acesta şi-a dat seama imediat că născuse recent şi a alertat poliţiştii. Simona Andreea Papp este căsătorită şi mai are doi copii minori. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare