A picat examenul, deşi a fost singurul candidat

2 noiembrie 2016 | 7 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Singurul candidat care s-a prezentat la concursul organizat de Primăria Deva pentru funcţia de director executiv al Poliţiei locale a municipiului, Alin Rădoane (foto), a venit nepregătit la examenul scris.
Acesta a obţinut un punctaj de 24,40 de puncte la proba scrisă, fiind nevoie de minimum 70 de puncte pentru a fi declarat admis. Este a doua încercare a lui Rădoane de a accede pe post. Şi la prima ediţie a concursului, acesta a obţinut 24,40 de puncte. Alin Rădoane asigură interimatul la conducerea Poliţiei locale Deva, după demisia fostului director, Ilie Lavu.
De menţionat este faptul că la concurs s-au mai înscris alţi doi candidaţi, dintre care unul nu s-a prezentat la proba scrisă, iar celui de-al doilea nu i-a fost admis dosarul, pe motiv că a fost sancţionat disciplinar. Este vorba de poliţistul local Ionel Rad, şeful Serviciului de Ordine Publică al Poliţiei locale Deva, care a reclamat în urmă cu câteva zile că a fost sancţionat disciplinar, tocmai pentru a nu putea participa la concurs, fapt care pare că s-a confirmat. (N. Bumbac)

Comentarii (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. FLORIN spune:

  analfabeti nene ce mai tura vura,obisnuiti sa obtina totul numai prin manevre si pile.
  a candidat singur si a iesit pe pocul doi.

 2. Gepeto spune:

  Cred ca toti politistii impreuna ar fi facut 30 puncte.

 3. Dani spune:

  ;))))))))))) asta e mai prost de cat prevede legea. la fel ca mircia muntean si glota lui !

 4. cetatean spune:

  asa si? tot el o sa conduca? astia sunt incluti care ne apara? :)))))) pffff pai pt altu nu era loc si el e singurul incult care avea voie sa candideze.. aceleasi rezultate sunt si la politie… daca sar da examene nu ar mai fi unul? de aia creste coruptia din cauza retarzilor astia? e mai prost decat prevede legea … AFARAAAAAAA :))))) chiar as fi vrut sa vad proba de la examen ce bazaconi a scris pffffff sunt sigur …. nu avem nevoie de politie locala sunte destui prosti in politie … serios acum lasatine cu jmenurile neam staurat

 5. pt iovu spune:

  Daca omul acesta este atat de slab pregatit, ce mai cauta la conducerea Politiei Locale? Teoretic, daca a luat 24 de puncte, este ca si cum ar fi primit NOTA 2,4. Este inadmisibil. Macar din bun simt si ar fi trebuit sa se retraga. Ce spuneti dle primar sau viceprimar?

 6. Leana spune:

  Stimabile care te autointitulezi cetățean.Cred că de fapt tu eşti cetățeanul turmentat şi nicidecum unul în măsură să-şi de cu părerea.Se vede de la o poştă că habar nu ai să foloseşti cratima iar pluralul nu-ți spune nimic.Aşa că,mai uşor cu aprecierile la pregătirea altora.Presupun că eşti un găinar ordinar care zilnic iei amenzi că nu şti să traversezi sau calci iarba.Rahat de doi lei.Probabil că n-ai avut ocazia să stai față în fața cu ofițeri din Poliția Națională şi chiar cu agenți super inteligenți ca să te ia cu transpirații reci şi să te umpli de sos în izmene.Eşti cumva vreun examinator la poliție şi noi nu ştim? Eu cred că nu eşti decât un că…cat cu moț care pute şi care faci pe grozavul sub diverse pseudonime.

 7. Zika spune:

  Ce mecla de prost are Radoane asta! Se poate angaja la cabluri lejer.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Încă o condamnare definitivă pe numele lui Simota

Afaceristul Alin Simota (foto), plecat în „vacanţă” într-un stat arab, a mai primit o condamnare definitivă de şase luni de...

Mama criminală din Lupeni, condamnată cu suspendare

Ieri, Tribunalul Hunedoara a dat sentinţa în dosarul în care Simona Andreea Papp, de 27 de ani, din Lupeni, este...

Cinci ani de închisoare pentru preotul evazionist din Luncoiu de Sus

Preotul paroh Ioan Poenar, din Luncoiu de Sus, va merge la închisoare pentru cinci ani. Ieri, Curtea de Apel Alba...

Închide