Încă două luni pentru a dovedi plata prejudiciului

19 iunie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Tribunalul Bucureşti i-a mai acordat două luni lui Ionuţ Rudeanu (foto) pentru a demonstra că a achitat prejudiciul din dosarul în care este judecat pentru infracţiuni economice. Este al treilea termen din acest proces acordat de instanţă patronului firmei Axis Corporate Security pentru a prezenta dovezile cerute.
„Amână cauza pentru a da posibilitatea inculpatului Rudeanu Ioan Andrei să facă dovada achitării integrale a prejudiciului”, se arată în încheierea din şedinţa din 16 iunie a Tribunalului Bucureşti. Următorul termen de judecată din dosar a fost stabilit pentru 18 august.
Reamintim cititorilor că Ionuţ Rudeanu este judecat pentru evaziune fiscală într-un dosar în care prejudiciul creat statului, prin neplata taxelor şi impozitelor, se ridică la 600.000 de euro. În mai 2015, mai multe puncte de lucru ale firmei specializate în protecţie şi pază, Axis Corporate Security, au fost percheziţionate de oamenii legii, precum şi domiciliile afaceristului. Ionuţ Rudeanu a fost dus la audieri, reţinut şi arestat preventiv, unde a stat o lună de zile, după care a fost eliberat sub control judiciar. Încă de la momentul în care a fost audiat de procurori, afaceristul a recunoscut faptele şi s-a arătat dispus să achite prejudiciul adus statului. În august 2015, procurorii informau că Rudeanu a achitat 400.000 de lei, fiind vorba de o parte din prejudiciu. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Şef nou la Poliţia municipiului Deva

Garda veche din Poliţia hunedoreană se schimbă pe zi ce trece. În urmă cu câteva luni, mai mulţi poliţişti din...

Şi-a donat organele pentru a salva alte vieţi

Trei echipe de medici de elită de la centrele de transplant din Bucureşti şi Cluj-Napoca au sosit în noaptea de...

Bulina neagră, 20.06.2017

Constantin Drolshagen, cetăţean din Aninoasa Pentru că, după ce a scăpat timp de şase ani de executarea unei pedepse cu...

Închide