Încã 40.000 de euro, pe filierã spaniolã

18 decembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

06 Munteanu  Alexandru primar ORASTIE (9)

Primăria localităţii Logrono din Spania a anunţat, printr-o scrisoare sosită pe adresa Primăriei municipiului Orăştie, că a dat „undă verde” celei de-a doua tranşe în valoare de 40.000 de euro pentru, realizarea, în municipiu, a unui Complex pentru vârstnici.

Beneficii pentru comunitate
Aprobarea acestei tranşe vine după ce, în 2007, partea spaniolă a acordat o primă tranşă în valoare de 40.000 euro, sumă care a permis demararea întregului proces de accesare a fondurilor structurale, absolut necesare pentru realizarea obiectivului „Complex de servicii pentru vârstnici“, în valoare totală de 830.000 de euro.
Concret, cu acest ajutor s-a realizat consultanţa privind întocmirea cererii de finanţare, întocmirea studiului de fezabilitate, proiectul tehnic de execuţie, taxe necesare proiectului tehnic, documentaţie de finanţare. Următoarea tranşă va fi destinată în întregime procesului de dotare, conform obligaţiilor asumate în faţa reprezentanţilor localităţii Logrono.
„Relaţiile pe care le avem cu partenerii din afara ţării aduc în continuare beneficii comunităţii orăştiene. Faptul că suntem în relaţii bune cu primăria din Logrono, se va concretiza prin realizarea, la Orăştie, a unui complex destinat persoanelor de vârsta a treia”, a declarat primarul Alexandru Munteanu (foto). (A.Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Ultimul cuvânt pentru asasinul din Uricani

Ieri, la Tribunalul Hunedoara, a avut loc ultimul termen al procesului în care Marius Ţinică (foto) este cercetat pentru omor...

Infractori pe Internet, în faţa instanţei

Cinci persoane, cercetate pentru infracţiuni informatice şi spălare de bani, au fost aduse ieri la Tribunalul Hunedoara.

Până la urmă, tot Boc

Deci, premierul desemnat ieri de preşedintele Băsescu este Emil Boc. Referitor la această nominalizare ar fi mai multe de spus....

Închide