Actualitate

Încã 40.000 de euro, pe filierã spaniolã

06 Munteanu  Alexandru primar ORASTIE (9)

Primăria localităţii Logrono din Spania a anunţat, printr-o scrisoare sosită pe adresa Primăriei municipiului Orăştie, că a dat „undă verde” celei de-a doua tranşe în valoare de 40.000 de euro pentru, realizarea, în municipiu, a unui Complex pentru vârstnici.

Beneficii pentru comunitate
Aprobarea acestei tranşe vine după ce, în 2007, partea spaniolă a acordat o primă tranşă în valoare de 40.000 euro, sumă care a permis demararea întregului proces de accesare a fondurilor structurale, absolut necesare pentru realizarea obiectivului „Complex de servicii pentru vârstnici“, în valoare totală de 830.000 de euro.
Concret, cu acest ajutor s-a realizat consultanţa privind întocmirea cererii de finanţare, întocmirea studiului de fezabilitate, proiectul tehnic de execuţie, taxe necesare proiectului tehnic, documentaţie de finanţare. Următoarea tranşă va fi destinată în întregime procesului de dotare, conform obligaţiilor asumate în faţa reprezentanţilor localităţii Logrono.
„Relaţiile pe care le avem cu partenerii din afara ţării aduc în continuare beneficii comunităţii orăştiene. Faptul că suntem în relaţii bune cu primăria din Logrono, se va concretiza prin realizarea, la Orăştie, a unui complex destinat persoanelor de vârsta a treia”, a declarat primarul Alexandru Munteanu (foto). (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura