În sfârşit, un focar de infecţie dispare din Deva, după 17 ani!

8 ianuarie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Primăria Municipiului Deva a făcut primii paşi concreţi în vederea achiziţionării ruinei fostului restaurant Astoria de pe Strada Mihai Eminescu.

Timp de 17 ani de când clădirea a fost abandonată de către proprietari, Astoria a fost un adevărat focar de infecţie unde se aruncau gunoaie şi îşi găseau refugiu oamenii străzii.
Disconfortul creat cetăţenilor din zonă a fost major iar Primăria Municipiului Deva, deşi a avut mai multe tentative de a rezolva problema de-a lungul anilor, nu a reuşit să găsească o soluţie.
Acum, conducerea Primăriei Deva şi-a exprimat intenţia fermă de a cumpăra ruina fostului restaurant şi a obţinut acceptul de principiu al proprietarilor.
De săptămâna viitoare, echipele Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva vor ecologiza spaţiul, vor blinda intrările în clădire şi vor încercui perimetrul cu panouri de protecţie.
Vor urma paşii legali necesari achiziţionării imobilului de către municipalitate.
Nicolae-Florin Oancea, primarul Municipiului Deva

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. zeno spune:

    primaria ( devenii !!!) va (vor) plati suma exorbitanta ceruta de proprietar ata tot.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Omagiu lui Eminescu, în Ziua Culturii Naţionale

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, organizează şi în acest an, pentru toţi cei care îl...

Jocurile Olimpice de iarnă Lausanne 2020

Astăzi vor debuta la Lausanne întrecerile celei de a treia ediţii a Jocurilor Olimpice de iarnă pentru tineret, competiţie care...

Încep competiţiile de atletism

Prima competiţie în acest an organizată de Federaţia Română de Atletism este Campionatul Naţional de probe combinate, etapa 1, care...

Închide