Gura lumii, 9.01.2020

8 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Onoarea unui şef din sudul judeţului este atât de elastică încât i-ar permite să pupe fără reţinere, în piaţa publică, dosul cui trebuie doar pentru a rămâne pe funcţie. Zvonerii spun că individul care ţine cu dinţii de post, deşi ar putea să se retragă şi să-şi ducă traiul liniştit cu tot ce a agonisit, este zi de zi pe la uşa unui politician. Din mare director a ajuns mai umil ca un cerşetor, dar umilinţa lui are un scop. Gurile rele spun că omul este dispus să facă pe vasalul pentru a fi menţinut pe postul de conducere. Ba chiar să treacă în partidul politicianului, numai să nu-i fie luat postul.

Abia şi-au revenit după înfrângerile usturătoare de anul trecut, dar sunt gata de a pune de un scandal care să le afecteze şi mai mult imaginea. Este vorba de organizaţia din zona cu lămpaşe a unui partid a cărui conducere plănuieşte să-şi sacrifice oamenii de încredere. Este adevărat că şefimea defilează cu rezultatul bun obţinut pe plan local, însă cum la nivel naţional lucrurile au stat rău, n-ar fi fost tocmai oportun un scandal. Gurile rele spun că şeful organizaţiei a lansat zvonul cum că-i va înlătura de pe liste pe unii dintre membri, pe motiv că nu au cotizat cât trebuie la buzunarul propriu. Cârcotaşii spun că membrii vizaţi ameninţă că dau în vileag listele cu sumele date organizaţiei, sume de bani care într-un procent foarte mic ar fi ajuns în vistieria partidului.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
În sfârşit, un focar de infecţie dispare din Deva, după 17 ani!

Primăria Municipiului Deva a făcut primii paşi concreţi în vederea achiziţionării ruinei fostului restaurant Astoria de pe Strada Mihai Eminescu.

Omagiu lui Eminescu, în Ziua Culturii Naţionale

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, organizează şi în acest an, pentru toţi cei care îl...

Jocurile Olimpice de iarnă Lausanne 2020

Astăzi vor debuta la Lausanne întrecerile celei de a treia ediţii a Jocurilor Olimpice de iarnă pentru tineret, competiţie care...

Închide