Actualitate

Împreună pentru o societate informatizată

02 Caravana ...

Computer Troubleshooters împreună cu Primăria Deva anunţă desfăşurarea în municipiu a Caravanei Computer Troubleshooters  – “Împreună pentru o Societate Informatizată”, eveniment realizat în nouă oraşe, între 8 şi 28 iulie. 

Eveniment social de amploare
“Caravana Computer Troubleshooters” este un eveniment social de amploare care porneşte de la premisa educării publicului larg în ceea ce priveşte importanţa sectorului IT în contextul actual, individual sau colectiv. Evenimentul a fost lansat în Bucureşti, pe data de 8 iulie. El se desfăşoară sub forma unei caravane care va ajunge în toate cele nouă din ţară. Evenimentul va fi constituit din două părţi. În prima parte va avea loc o conferinţă public-privată, realizată cu ajutorul primăriilor, prin intermediul cărora compania Computer Troubleshooters intenţionează să atragă susţinerea comunităţii de afaceri locale pentru noi proiecte sociale desfăşurate în fiecare regiune. Cea de-a doua parte a evenimentului va fi dedicată întâlnirii cu publicul larg, unde, de-a lungul întregii zile, doi angajaţi ai companiei vor acorda asistenţă IT gratuită, tuturor persoanelor care vor veni cu desktop-ul sau computerul portabil la locaţia în care se va desfăşura evenimentul. De asemenea, se vor oferi discounturi de 50 la sută pentru problemele depistate la faţa locului şi chiar reparaţii integral gratuite pentru probleme ce nu implică reinstalări de sistem sau furnizare de componente hardware.

Parteneriat între comunitate şi companie
„Conceptul acestui eveniment sprijină ideea unui parteneriat între comunitate şi companie, de asemenea încurajând comunicarea bidirecţională între aceşti actori sociali. Astfel, avantajele pot fi regăsite atât în ceea ce priveşte persoanele fizice, cât şi cele juridice. La nivelul companiilor, acestea pot alege cea mai bună variantă în ceea ce priveşte mentenanţa sistemelor de calculatoare, fără de care o companie nu mai poate exista astăzi. La nivelul individului, în plus faţă de avantajele accesului la informaţii, care nu sunt întotdeauna făcute publice, aceştia au, la rândul lor, opţiunea unor servicii de calitate”, spune Daniel Cristuţ, francizat Computer Troubleshooters, Deva.

Publicul invitat la Casa de Cultură
Cum precizam, activităţile din cadrul „Caravanei Computer Troubleshooters“ se vor derula luni, 13 iulie 2009, începând cu ora 10,30, în Sala de Şedinţe a Primăriei din Deva, unde va avea loc o conferinţă de presă. Ulterior, activităţile vor continua la Casa de Cultură “Drăgan Muntean”, unde, până la ora 18,30, se va acorda asistenţă gratuită publicului interesat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.