Ilie Pârvan, noul inspector şcolar general

25 martie 2020 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Noul inspector general şcolar este Ilie Pârvan (foto), membru PNL. El o înlocuieşte pe post pe Maria Ştefănie, căreia i s-a terminat mandatul în fruntea Inspectoratului Şcolar Judeţean. Acesta a mai fost inspector şcolar general adjunct. Ilie Pârvan a fost profesor la Liceul Tehnologic „Retezat” din Uricani, fiind preşedintele organizaţiei PNL Uricani şi consilier judeţean PNL.

La încheierea mandatului său de inspector general şcolar, Maria Ştefănie a postat pe reţeaua de socializare următorul mesaj:
„Contractul meu de management pentru funcţia de inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara se încheie în 25 martie 2020. Încă din prima zi în care am ocupat această funcţie, am fost conştientă că va veni momentul când trebuie să plec din acest post de conducere. Mă bucur că am reuşit să îmi duc la bun sfârşit acest mandat. Am ocupat această funcţie aproape 6 ani, la care pot adăuga, perioada 2012- 2014 în care am ocupat funcţia de inspector şcolar general adjunct şi cei 4 ani de experienţă profesională în calitate de inspector şcolar pentru disciplinele chimie şi fizică, precum şi managementul resurselor umane. Experienţa celor 6 ani de activitate, din 2008 până în 2014, în cadrul inspectoratului şcolar, m-a ajutat foarte mult şi m-a pregătit pentru funcţia de inspector şcolar general. Am încercat să îmi fac datoria, am muncit cu entuziasm şi dăruire alături de echipa inspectoratului şcolar în folosul învăţământului hunedorean. Rezultatele muncii noastre sunt evidente şi cel mai mult mă bucur că am reuşit să venim cu proiecte şi programe care au condus la o îmbunătăţire considerabilă a rezultatelor elevilor”, a scris Maria Ştefănie pe pagina sa de Facebook.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gtr spune:

    am scapat de dracu si am dat de tata.su’

  2. Ioan spune:

    Nu prea are “fata” de inspector general

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Vorţa: vârstnicii, ajutaţi să stea acasă

Administraţia publică din Vorţa pregăteşte o situaţie cu cetăţenii trecuţi de 65 de ani, care este posibil să aibă nevoie...

Conducerea Consiliului Judeţean demontează informaţiile false lansate în public la adresa instituţiei

Este clar că unii vor să obţină capital politic chiar şi în aceste condiţii. Se pare că unii politicieni nu...

Ziua Poliţiei Române, marcată de poliţiştii hunedoreni la datorie

Ziua Poliţiei Române (25 martie) marchează 198 de ani de când domnitorul muntean Grigore Dimitrie Ghica înmâna marelui agă Mihăiţă...

Închide