I-au furat protezele dentare

Cu asta s-au ales doi minori care au tâlhărit un bărbat din municipiul Lupeni. Omul avea protezele dentare în borseta în care adolescenţii erau convinşi că are banii.
Adolescenţii din municipiul Lupeni, ambii în vârstă de 17 ani, s-au înţeles să-i fure banii unui bărbat care trecea prin faţa blocului lor şi l-au atacat într-o zonă ferită de ochii curioşilor. Unul dintre tineri l-a împins din spate, iar când victima a căzut, celălalt a lovit-o în zona capului, iar apoi i-au furat borseta. Adolescenţii, Marius Kalanyos şi Mihai Radu, aveau să des­copere că în gentuţă, bunurile cele mai de preţ erau protezele dentare ale victimei.
„Poliţia Municipiului Lupeni a fost se­si­zată de către persoana vătămată că fost împinsă cu putere din spate, de către o per­soană necunoscută, astfel că a căzut lo­vindu-se cu capul de asfalt. În timp ce încă se afla pe jos, o altă persoană necunos­cută de sex masculin i-a sustras borseta care o avea pe umăr, apoi a fugit. (…) Bu­nu­rile sustrase nu au fost recuperate, fiind ulterior aruncate de către inculpaţi în râul Jiu”, arată anchetatorii. Adolescenţii au fost prinşi şi judecaţi pentru tâlhărie calificată, iar magistraţii Judecătoriei Petroşani i-au condamnat la măsuri educative pe o perioadă de cinci luni. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare