Percheziţii în judeţ la traficanţi de etnobotanice

23 februarie 2021 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Poliţitii şi procurorii DIICOT au făcut, ieri, 27 de percheziţii în judeţul Hunedoara la per­sonae suspectate de trafic de etnobotanice. Substanţele erau vândute cu 150 de lei gramul.
„La data de 23.02.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Alba, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Alba Iulia au efectuat un număr de 27 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Hunedoara, la locuinţele unor per­soane suspectate de săvârşirea infrac­ţiunii de efectuarea fără drept, de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt suscep­tibile de a avea efecte psihoactive”, a trans­mis, marţi, DIICOt.
Procurorii au precizat că, începând din anul 2019, suspecţii au desfăşurat activităţi in­frac­ţionale pe raza judeţului Hunedoara, comer­cia­lizând substanţe etnobotanice cu precă­dere către consumatori din municipiile Deva, Hunedoara şi Orăştie, din judeţul Hunedoara şi Cugir, judeţul Alba, la preţuri cuprinse între 30 şi 50 lei/doză sau 150 de lei/gram.
În urma percheziţiilor, au fost ridicate 3 kilo­grame de masă vegetală, cântare electronice, doze destinate comercializării şi peste 12.000 de lei.
La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au fost duse, în vederea audierii, un număr de 19 persoane. (A. Năstase)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Kiru spune:

    Iar a praduit puscariasul PERASIFON.

  2. Giusi spune:

    Mai căutați : prostituție etc. Endre se bucură

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
I-au furat protezele dentare

Cu asta s-au ales doi minori care au tâlhărit un bărbat din municipiul Lupeni. Omul avea protezele dentare în borseta...

Ciobanul violator contestă executarea pedepsei

Bărbatul se află în penitenciar după ce a batjocorit o bătrână din Şoimuş. A fost con­damnat definitiv pentru tâlhărie calificată...

Prostia şi ignoranţa se plătesc

I-au fost explicate clar condiţiile ce tre­buie respectate în perioada în care se află în izolare la domiciliu, a semnat...

Închide