Percheziţii în judeţ la traficanţi de etnobotanice

Poliţitii şi procurorii DIICOT au făcut, ieri, 27 de percheziţii în judeţul Hunedoara la per­sonae suspectate de trafic de etnobotanice. Substanţele erau vândute cu 150 de lei gramul.
„La data de 23.02.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Alba, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Alba Iulia au efectuat un număr de 27 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Hunedoara, la locuinţele unor per­soane suspectate de săvârşirea infrac­ţiunii de efectuarea fără drept, de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt suscep­tibile de a avea efecte psihoactive”, a trans­mis, marţi, DIICOt.
Procurorii au precizat că, începând din anul 2019, suspecţii au desfăşurat activităţi in­frac­ţionale pe raza judeţului Hunedoara, comer­cia­lizând substanţe etnobotanice cu precă­dere către consumatori din municipiile Deva, Hunedoara şi Orăştie, din judeţul Hunedoara şi Cugir, judeţul Alba, la preţuri cuprinse între 30 şi 50 lei/doză sau 150 de lei/gram.
În urma percheziţiilor, au fost ridicate 3 kilo­grame de masă vegetală, cântare electronice, doze destinate comercializării şi peste 12.000 de lei.
La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au fost duse, în vederea audierii, un număr de 19 persoane. (A. Năstase)

2 comentarii la „Percheziţii în judeţ la traficanţi de etnobotanice

  • 23 februarie 2021 la 22:06
    Permalink

    Iar a praduit puscariasul PERASIFON.

  • 24 februarie 2021 la 13:36
    Permalink

    Mai căutați : prostituție etc. Endre se bucură

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare