Ciobanul violator contestă executarea pedepsei

Bărbatul se află în penitenciar după ce a batjocorit o bătrână din Şoimuş. A fost con­damnat definitiv pentru tâlhărie calificată şi viol, dar a făcut o contestaţie la executare. Dosarul său va fi luat în discuţie în ultima parte a lunii martie de către magistraţii din Aiud, locul unde violatorul se află încarcerat.
Mircea Nuţă are 52 de ani, este din judeţul Dolj, şi lucra pe la stânele din judeţul Hu­ne­doara. A intrat peste o vârstnică din loca­liatea Şoimuş, a băut-o pentru a afla unde-şi ţin economiile şi a violat-o. Magistraţii l-au condamnat la 6 ani şi 8 luni închisoare cu executare.
„Inculpatul a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate cu intenţia de a sus­trage bunuri şi a întreţine raporturi sexuale cu aceasta, scop în care a lovit-o cu pumnii în repetate rânduri în zona capului, a feţei, a pieptului, a spatelui şi a picioarelor, cau­zându-i leziuni traumatice vindecabile în
12-13 zile de îngrijiri medicale. I-a rupt pan­ta­lonii pe care acesta îi purta, şi a penetrat-o vaginal cu degetele în contra voinţei per­soa­nei vătămate şi, în final, profitând de sta­rea de neputinţă a victimei de a se apăra, a sustras suma de 70 lei”, se arată în dosarul de judecată. Individul a mai fost condamnat pen­tru comiterea unor infracţiuni de tâl­hărie, viol sau perversiuni sexuale de Tri­bu­nalul Dolj, Tribunalul Timiş şi Tribunalul Hune­doara. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare