Hoţii opriţi cu focuri de armă, condamnaţi la închisoare

30 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Maximilian Gânju

Doi infractori din Hunedoara, Vasile Florin Sârb zis „Gorgan” şi Ciprian Andrei Ţâru, au fost trimişi în judecată pentru furt calificat şi tentativă la furt calificat. Cei doi nu şi-au recunoscut faptele şi au fost condamnaţi de Judecătoria Hunedoara la pedepse cu executare.
Ciprian Andrei Ţâru, în prezent încarcerat în Penitenciarul Aiud, a primit o pedeapsă de un an şi şase luni închisoare şi i s-a adăugat un spor de trei luni şi 20 de zile închisoare, astfel că individul va executa pedeapsa de un an nouă luni şi 20 de zile închisoare în regim de detenţie. Acolitul său, Vasile Florin Sârb, a primit o pedeapsă de trei ani şi două luni închisoare, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat în stare de recidivă postexecutorie, la care a fost adăugat un spor de un an, 11 luni şi 10 zile închisoare. Sârb va executa pedeapsa de cinci ani, o lună şi 10 zile închisoare în regim de detenţie. Sentinţele nu sunt definitive şi pot fi atacate de indivizi la Curtea de Apel Alba Iulia.
Hoţii au fost prinşi de poliţiştii din Hunedoara în timp ce forţau gratiile metalice şi uşa de acces cu ajutorul unei bare din metal, la un magazin din municipiu. La vederea poliţiştilor, indivizii au fugit în încercarea de a scăpa. Unul dintre ei a fost prins fără a opune rezistenţă, ascuns în nişte boscheţi, în timp ce al doilea a sărit la poliţiştii care-l urmăreau cu o bară metalică. Poliţistul a executat trei focuri de avertisment în plan vertical, cu pistolul din dotare, moment în care suspectul a aruncat bara metalică şi a intrat în scara unui bloc, urcând pe acoperiş, unde a şi fost prins. Patru societăţi comerciale au fost „vizitate“ de cei doi hoţi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A încercat să fenteze poliţiştii

Un şofer din Brad a fugit chiar de sub ochii poliţiştilor, după ce a accidentat un autoturism. A fost prins...

Hoţii i-au golit casa unui brădean plecat în străinătate

Doi indivizi de 16 şi 19 ani, din Brad, au fost prinşi de poliţişti după ce i-au golit casa de...

Mircea Bobora a plecat în concediu, nu a demisionat!

Ieri, preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora (foto), a plecat în concediu de odihnă, motiv pentru cârcotaşi să anunţe că el...

Închide