Hărţuită de un necunoscut

18 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O tânără de 23 de ani, din comuna Râu de Mori, a cerut ajutor poliţiştilor după ce un individ a terorizat-o zile în şir.

Femeia le-a spus poliţiştilor că individul o hărţuieşte şi se teme pentru viaţa ei, mai ales că nu-l cunoaşte şi nu ştie ce are de gând. ”Echipa de intervenţie care s-a deplasat la faţa locului a constatat că în faţa imobilului în care locuieşte tânăra se afla un bărbat de 38 de ani, din comuna Sălaşu de Sus, care a fost condus la sediul Poliţiei, pentru cercetări. Tânăra le-a declarat poliţiştilor că nu îl cunoaşte pe bărbatul de 38 de ani care, în repetate rânduri, s-a prezentat la domiciliul acesteia, încercând să intre în curte, fapt care o face să se teamă pentru integritatea sa fizică”, a precizat IPJ Hunedoara.
Poliţiştii haţegani au deschis un dosar penal pe numele individului şi-l cercetează pentru infracţiunea de hărţuire. Totodată, poliţiştii au decis să-l reţină pentru 24 de ore pe bărbat şi l-au dus în arestul IPJ Hunedoara de la Deva. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Culegător de ciuperci salvat de jandarmi

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din satul Grădiştea de Munte, a plecat să culeagă ciuperci în pădure...

Şi-a înjunghiat amicul de pahar

Au chefuit împreună toată noaptea şi când s-a terminat băutura, s-au luat la ceartă. Unul dintre petrecăreţi a tranşat disputa...

Sentinţă definitivă în dosarul Subcetate

Judecătoria Haţeg a decis în dosarul de judecată în care CFR SA a fost învinuită de vătămare corporală din culpă,...

Închide