Culegător de ciuperci salvat de jandarmi

18 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din satul Grădiştea de Munte, a plecat să culeagă ciuperci în pădure şi s-a rătăcit în zona Vîrtoape-Valea Mică, iar când a văzut că nu are nici o şansă să găsească drumul şi s-a lăsat întunericul, a sunat la 112.

Bărbatul rătăcit nu reuşise să dea prea multe indicii despre zona în care se află, pentru că i se descărcase bateria telefonului. În căutarea şi salvarea sa au plecat jandarmii din cadrul Posturilor de Jandarmi Montane Costeşti şi Grădiştea de Munte-Sarmizegetusa Regia, dar şi un militar aflat în timpul liber din cadrul aceluiaşi post de jandarmi montani.
”Jandarmul care a pornit cu auto proprietate personală în căutarea bătrânului a reuşit să-l găsească la aproximativ 6 kilometri de Valea Anineşului. Septuagenarul a fost transportat la şcoala primară din localitatea Grădiştea de Munte, unde a fost solicitată şi o ambulanţă, în vederea acordării sprijinului medical de specialitate, având în vedere starea de panică în care acesta se afla”, a informat IJJ Hunedoara. După ce a primit ajutor de la medici, omul a fost dus acasă de jandarmi. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şi-a înjunghiat amicul de pahar

Au chefuit împreună toată noaptea şi când s-a terminat băutura, s-au luat la ceartă. Unul dintre petrecăreţi a tranşat disputa...

Sentinţă definitivă în dosarul Subcetate

Judecătoria Haţeg a decis în dosarul de judecată în care CFR SA a fost învinuită de vătămare corporală din culpă,...

Administratorul judiciar al CEH a intrat „în pâine“

Reprezentantul Expert Insolvenţă SPRL, Emil Gros (foto), noul administrator judiciar al Complexului Energetic Hunedoara (CEH), a avut ieri o întâlnire...

Închide