Şi-a înjunghiat amicul de pahar

18 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Au chefuit împreună toată noaptea şi când s-a terminat băutura, s-au luat la ceartă. Unul dintre petrecăreţi a tranşat disputa cu cuţitul, iar acum este cercetat penal pentru tentativă de omor.

Un tânăr de 22 de ani, din Petroşani, care a mai avut probleme cu legea în trecut a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a înjunghiat în abdomen prietenul de pahar. Incidentul a avut loc în Cartierul Aeroport din Petroşani, la locuinţa tânărului. Acesta şi-a chemat un amic la el, un bărbat de 31 de ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi au băut împreună până spre dimineaţă. După ce s-a terminat băutura, între cei doi a izbucnit o ceartă. Supărat, tânărul de 22 de ani a luat un cuţit de bucătărie şi şi-a lovit invitatul în abdomen, în zona ficatului, ca mai apoi să-i spună soţiei ce a făcut. Femeia a sunat imediat la numărul de urgenţă, iar un echipaj de poliţie, ajuns la faţa locului, l-a găsit pe bărbatul înjunghiat plin de sânge şi l-a dus la Spitalul de Urgenţă Petroşani.
Poliţiştii l-au reţinut pe suspect pentru 24 de ore sub acuzaţia de tentativă de omor. Victima a fost operată de medicii din Petroşani, iar medicii legişti, în urma examinării, vor transmite concluziile procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, sub coordonarea cărora se desfăşoară ancheta. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sentinţă definitivă în dosarul Subcetate

Judecătoria Haţeg a decis în dosarul de judecată în care CFR SA a fost învinuită de vătămare corporală din culpă,...

Administratorul judiciar al CEH a intrat „în pâine“

Reprezentantul Expert Insolvenţă SPRL, Emil Gros (foto), noul administrator judiciar al Complexului Energetic Hunedoara (CEH), a avut ieri o întâlnire...

De ce a decis Primăria Râu de Mori să se retragă din Asociaţia Salvital

Primarul comunei Râu de Mori, Niculiţă Mang (foto), este revoltat, după ce Asociaţia Salvital au reuşit să blocheze conturile primăriei,...

Închide