Gura lumii, 19.11.2019

18 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că o duduie de prin sistemul care se ocupă de elevi face ce vrea pe la serviciu, în sensul că dacă are ceva cu vreun dascăl, atunci musai să se răzbune pe elevii de la clasa lui. Zvonerii de serviciu povestesc prin târg că respectiva s-a enervat recent pe o copilă, din cauză că fata învăţa în clasa unui profesor cu care ea era în clinciuri. Gurile rele au aflat că respectiva nici măcar nu respectă deontologia profesională, darămite să-i respecte pe elevi, cum trebuie să o facă orice dascăl. Însă, duduia se pare că se bazează pe ceva pile, care cică i-ar ţine spatele, dar nu ştim dacă aşa este. Oricum, ea a fost reclamată la forurile superioare şi va avea de plătit pentru modul în care îşi face datoria, sau mai precis, pentru că nu şi-o face.

Cârcotaşii susţin prin târg că zilele trecute l-au zărit pe un personaj controversat care dădea târcoale unui sediu de partid. Pentru că ştiţi cine este la putere acum, vă daţi seama care este sediul cu pricina. Omul nostru cică nu îndrăznea să intre pe uşă, după ce a auzit că nu va fi numit pe o funcţie pe care o râvneşte de multă vreme. Zvonerii şuşotesc pe la colţuri că respectivul era dispus să aducă o sumă mare, ca să i se împlinească voia, însă lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă acestuia. Gurile rele spun că de vină este şi personajul de care vorbim, deoarece a venit cu propuneri de schimbări prin instituţia respectivă, mai exact, să dea afară oameni cu care el nu se înţelege.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hărţuită de un necunoscut

O tânără de 23 de ani, din comuna Râu de Mori, a cerut ajutor poliţiştilor după ce un individ a...

Culegător de ciuperci salvat de jandarmi

Un bărbat în vârstă de 78 de ani, din satul Grădiştea de Munte, a plecat să culeagă ciuperci în pădure...

Şi-a înjunghiat amicul de pahar

Au chefuit împreună toată noaptea şi când s-a terminat băutura, s-au luat la ceartă. Unul dintre petrecăreţi a tranşat disputa...

Închide