Politica si administratie

Haralambie Vochiţoiu şi-a depus candidatura pentru şefia Consiliului Judeţean

Săptămâna trecută, delegaţii Adunării Generale a PP-DD Hunedoara l-au reconfirmat în funcţia de preşedinte al formaţiunii pe Haralambie Vochiţoiu. La întrunirea forului de conducere al PP-DD Hunedoara, au fost prezenţi 404 delegaţi. Dintre aceştia, 396 au votat în favoarea lui Haralambie Vochiţoiu pentru funcţia de preşedinte al filialei judeţene Hunedoara a Partidului Poporului, în timp ce opt delegaţi au votat împotrivă. Norma de reprezentare la Adunarea Generală a PP-DD a fost de un delegat la 25 de membri, ceea ce arată că PP-DD Hunedoara a depăşit 10.000 de membri. Reconfirmarea lui Vochiţoiu în fruntea Partidului Poporului Hunedoara a fost validată de forul de conducere al partidului de la Bucureşti.

Din poziţia de preşedinte al PP-DD Hunedoara, Vochiţoiu şi-a asumat oficial şi candidatura la şefia Consiliului Judeţean, acolo unde competiţia se anunţă una foarte strânsă.
„La finalul acestei săptămâni, vom avea o radiografie mai precisă ierarhiilor politice în Valea Jiului şi în judeţul Hunedoara, fiindcă am comandat un sondaj, care ne va indica unde ne aflăm. Vă asigur însă că premisele sunt foarte bune. Avem deja peste 10.000 de membri înscrişi în PP-DD, Dan Diaconescu ne-a vizitat şi acordă o importanţă deosebită repornirii economiei în Valea Jiului, la OTV, noi, cei din judeţul Hunedoara, ne putem spune păsurile, iar oamenii din tot judeţul vin în continuare pentru a se înscrie în partid şi pentru a fi alături de noi”, a declarat Haralambie Vochiţoiu, ieri, cu prilejul depunerii candidaturii sale pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.
Acesta a adăugat că PP-DD va avea candidaţi în toate localităţile din judeţ şi că partidul va obţine un scor foarte bun. „PP-DD a devenit o forţă în judeţ, nimeni şi nimic nu ne mai poate opri. Dacă poporul e cu noi, cine ne poate sta în cale? Vom câştiga şefia Consiliului Judeţean, vom obţine cel puţin jumătate din primării şi vom avea sute de consilieri locali. Îi lăsăm pe cei de la USL să se considere dinainte învingători, iar noi vom munci pe mai departe, pentru a câştiga alegerile şi pentru a elibera judeţul de profitori şi de clientela politică”, a subliniat Vochiţoiu. (Valentin Popescu)

2 comentarii la „Haralambie Vochiţoiu şi-a depus candidatura pentru şefia Consiliului Judeţean

  • Cine dracu sa-l voteze pe Vochitoiu in Valea Jiului ,cetateni de aici stiu ce specie de om este.

  • Să fi sigur măi anonimule/anonimo alias (Valea Jiului) că sunt mulți care îl vor vota pe Hari Vochițoiu, și asta ti-o spun pentru ca e omul care se implica, nu dă doar ordine. Pune mâna și face, iar de promisiuni întotdeauna se ține. PP-DD îl reprezintă și invers! O zi bună să aveți!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.