Politica si administratie

Tiberiu Iacob Ridzi: Proiectele pentru Petroşani trebuie sã continue

Şi primarul în funcţie al municipiului Petroşani s-a înscris în cursa electorală pentru un nou mandat. Tiberiu Iacob Ridzi şi-a depus oficial candidatura şi speră ca locuitorii municipiului să-i acorde încrederea pentru încă patru ani.
Primarul Iacob Ridzi candidează din partea Uniunii Social Populare, alianţă electorală între PDL-UNPR-PNŢCD şi spune că nu are emoţii acum, pentru că în mandatul care se încheie pe 10 iunie, a reuşit să rezolve multe din problemele localităţii. De altfel, între 2008 şi 2012, în municipiul Petroşani, au fost finalizate şi demarate investiţii în infrastructură sau turism, cât pentru toate mandatele de după 1989, investiţii realizate cu fonduri nerambursabile sau de la guvern.
„Mi-am depus candidatura cu încrederea şi speranţa că locuitorii municipiului Petroşani îmi vor acorda încrederea în continuare pentru un nou mandat. Vreau să le mulţumesc pe această cale pentru încrederea pe care mi-au acordat-o până acum. Proiectele pentru Petroşani trebuie să continue şi dezvoltarea municipiului nostru la fel”, a declarat, la înscrierea în cursa electorală, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi. Acesta mai spune că va avea emoţii în ziua votului şi că şi-ar dori să aibă de partea lui şi consiliul local, adică, cel puţin 10 consilieri de la USP, dacă va fi posibil. Tiberiu Iacob Ridzi este primar din anul 2007, când a fost votat în urma unor alegeri parţiale generate de decesul primarului de atunci Schereter Carol. Pe lista de consilieri pe care edilul şef al Petroşaniului şi-ar dori să-i aibă lângă el, se află actualul viceprimar, Claudiu Cornea, şeful INSEMEX Petroşani, Constantin Lupu sau şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, Alexandru Lăutaru. (M. Gânju)

2 comentarii la „Tiberiu Iacob Ridzi: Proiectele pentru Petroşani trebuie sã continue

  • Actualul edil al municipiului Petrosani Tiberiu Iacob Ridzi mai merita un mandat de primar.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.