HANDBAL. Turneu la Sala Sporturilor din Deva

Începând de vineri şi până duminică inc­lusiv, la Sala Sporturilor din Deva se vor des­făşura partidele din cadrul ultimului turneu de sală din campionatul ligii secunde, Di­vi­zia A, cu participarea formaţiilor din seria B.

Partide fără public
Conform programului vineri, 9 aprilie, se vor derula jocurile din etapa cu numărul 12 din campionat, CSU Oradea- Gloria Bistriţa, CSM Deva- CNE Sf. Gheorghe şi CSM Tg. Jiu- CSU Timişoara. Formaţia CSU Reşiţa are pau­ză în această etapă.
Sâmbătă, 10 aprilie, se vor juca urmă­toa­rele partide:Gloria Bistriţa- CSU Reşiţa, CNE Sf. Gheorghe- CSU Oradea şi CSU Timi­şoa­ra – CSM Deva, echipa din Tg.Jiu având pau­ză. Duminică, în ultima etapă de cam­pionat, se vor disputa jocurile: CSU Reşiţa- CNE Sf. Gheorghe, CSU Oradea- CSU Timi­şoara şi derby-ul CSM Deva- CSM Tg. Jiu iar Gloria Bistriţa stă. Partidele se vor des­fă­şura fără pu­blic, cu respectarea tuturor condiţiilor sa­ni­tare şi pentru protecţia echi­pelor participante.
Reamintim că în clasamentul seriei primul loc este ocupat de echipa din Tg. Jiu, care totalizează 30 de puncte din 10 partide disputate, fiind urmată de CSM Deva, cu 24 de puncte din 9 jocuri şi de Gloria Bistriţa cu 18 puncte din 10 partide.
Conform regulamentului, se califică pen­tru următoarea fază a competiţiei primele două echipe din serie. Vom reveni cu pro­gramul care va fi comunicat de către fe­de­raţie în aceste zile.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare