Sport

HANDBAL FEMININ. Rapidul rămâne lider, devencele pe ultimul loc

CSM Bucureşti a surclasat formația HC Zalău cu scorul de 34-18 (la pauză 18-7), într-o partidă defășurată în Sala Poliva­lentă „Ioan Kunst-Ghermănescu” din Capitală.

Zero puncte
Cele mai bune marcatoare pentru echipa din București au fost Angela Stoica 7 goluri, Ema Ramusovic 5, Cristina Neagu 4, Elizabeth Omoregie 4, Alexandra Dindiligan 4, iar Andreea Bujor şi Loredana Vârtic au reuşit câte 4 goluri pentru echipa antrenată de Gheorghe Tadici.
Într-un alt meci, SCM Gloria Buzău a învins-o la limită pe vicecampioana CS Minaur Baia Mare, cu 28-27 (13-12), după ce în minutul 56 scorul a fost 27-23 pentru echipa gazdă. Marija Shteriova şi Alina Czeczi au fost cele mai bune marcatoare de la Gloria, cu 7 goluri fiecare. Jelena Lavko a reuşit 10 goluri pentru Minaur.
Sâmbătă, formația CSM Deva va evolua în deplasare la Gloria Bistrița cu speranța că va obține un rezultat care să mai șteargă din imaginea negativă pe care o are echipa deveană, aflată pe ultimul loc în clasament cu zero puncte după 12 etape disputate.
În clasament conduce CS Rapid Bucureşti, 33 puncte (12 jocuri), urmată de CSM Bucureşti, 28 p (12 j) și SCM Râmnicu Vâlcea, 28 p (12 jocuri).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.