Comunitate

Adoptă un câine la distanță!

Asociaţia-Serviciul specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân func­ţio­nează foarte bine în judeţ, susţin edilii care au decis ca primăriile lor să facă parte din această Asociaţie.
Sunt 60 de primării care fac parte din această Asociație până acum.
Hunedorenii sunt invitați să adopte și la distanță, dacă nu au cum să șină un câine în casă. Lucrul acesta este posibil, câinele este lăsat în adăposturile Asociației. Ani­mnalul este hrănit de angajații de acolo, iar cel care l-a adoptat plătește 250 de lei pe lună pentru îngrijirea maidanezului. Dacî acesta se îmbolnăvește, este nevoie de acordul proprietarului pentru tra­ta­ment.
Reamintim că Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Serviciul judeţean pen­tru ocrotirea animalelor fără stăpân” este constituită la nivelul unităţilor adminis­tra­tiv teritoriale din judeţul Hunedoara. Se ştie că Asociaţia a fost înfiinţată în anul 2012, oprită ulterior, şi apoi reînfiinţată în anul 2020. Asociaţia are si 50 de membri şi deţine şase adăposturi funcţionale în Brad, Simeria, Orăştie, Călan şi Uricani. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura