Handbal feminin, Liga Națională. CSM Cetate Deva s-a împotmolit în Capitală!

handbal-cetate-deva-hc-zalau-22-300x300Echipa de handball feminin CSM Cetate Deva n-a reușit să repete evoluția bună și foarte bună din ultimele meciuri și în Capitală, unde au cedat cu 25-23, deși la pauză conduceau cu 14 – 11. Jucătoarele din Deva au avut la un moment dat chiar și cinci goluri avans, însă spre finalul partidei au pierdut inițiativa, jucând dezamăgitor. Practic, după ce au fost egalate în ultimele zece minute (22-22), devencele n-au mai putut trece peste șocul revenirii gazdelor.

Jucătoarele de la Cetate au făcut în finalul jocului câteva greșeli nepermise în apărare și, colac peste pupăză, devencele s-au lovit, în ultimul sfert de oră, și de prestația extraordinară a portarului echipei bucureștene, Alina Iordache, care a reușit șapte parade consecutive.

După această înfrângere, CSM Cetate Deva a picat pe locul 8 în Liga Națională de handball feminin, la trei puncte în spatele CSM București și la șase de „U” Jolidon Cluj, care ocupă ultima poziție, locul șase, ce duce în play-off. (Mircea Crivăț)

Rezultate di etapa a XVII-a:

CSM Ploiești – HC Zalău                       21 – 28

HCMRm. Vâlcea – Corona Brașov        21 – 24

CSM București – CSM Cetate Deva      25 – 23

Neptun Constanța – SCM Craiova         24 – 24

Dunărea Brăila – U Jolidon Cluj             26 – 25

HCM Baia Mare – HCM Roman             31 – 28

 

 

 

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare