UPDATE 3. Oribila crimă din Lupeni, întreaga poveste. UCIGAȘUL ERA SĂ FIE LINȘAT DE VECINII DIN CARTIER!

Maximilian Gânju

criminal lupeni   Vă prezentăm, în continuare noi amănunte despre sângeroasa crimă din municipiul Lupeni, cine este asasinul, de ce și-a căsăpit concubine, cu care avea doi copii, și ce a făcut după oribila sa faptă.

Închis pentru tâlhărie în Italia

Lucian Marcu, de 34 de ani, bărbatul care şi-a ucis cu sălbăticie iubita este din Lupeni şi a stat închis pentru tâlhărie, iar în ianuarie a.c., a scăpat de pedeapsă. Ultima condamnare şi-a ispăşit-o în Italia, de unde a fost expulzat după ce a fost eliberat din penitenciar. S-a întors la Lupeni şi a încercat să reia relaţia cu iubita lui, cu care avea doi copii, iar aproape o lună de zile a terorizat-o pe femeie. I-a spus în mai multe rânduri că o omoară dacă nu se întoarce la el. De teamă, dar şi pentru cei doi copilaşi,  femeia a acceptat să-i mai dea o şansă. Criminalul n-a fost însă mulţumit şi îi reproşa zilnic că l-a înşelat, cât el a stat închis în Torino.

Viața femei a devenit un coșmar

De circa trei săptămâni viaţa tinerei era un adevărat calvar şi pe lângă reproşuri era şi bătută de individ. Vineri noaptea, criminalul s-a pus pe băut la un vecin şi spre dimineaţă a luat un cuţit de bucătărie iar apoi s-a dus la locuinţa femeii. A intrat peste ea şi a început să-i reproşeze că a avut alţi bărbaţi şi pentru că femeia nu a recunoscut, individul a lovit-o cu cuțitul cu furie, până când n-a mai răsuflat. Apoi a părăsit apartamentul. Vecinii tinerei au auzit scandal, iar o fostă colegă a ei, care stă într-un apartament vecin, s-a dus să vadă ce s-a întâmplat. A bătut la uşă, dar pentru că nu i-a răspuns nimeni a mers la geamul garsonierei şi a văzut că este deschis. A intrat în locuinţă şi a găsit-o pe tânără întinsă pe pat într-o baltă de sânge.

Şi-a premeditat crima

După ce și-a căsăpit concubina, Marcu a fugit la un amic căruia i-a mărturisit crima, însă acesta nu l-a crezut. „I-a spus că şi-a înjunghiat concubina, dar prietenul său s-a gândit că glumeşte şi s-au pus pe băut. Totuși, după ce a văzut că este prea agitat, acesta s-a gândit că este posibil să spună adevărul şi a alertat poliţia. Suspectul a fugit şi de acolo şi a fost prins la scurt timp”, spun surse din cadrul anchetei. Criminalul a fost prins în cartier de mai mulţi vecini ai tinerei şi puţin a lipsit să nu fie linşat. După ce l-au bătut bine, aceştia l-au dat pe mâna poliţiştilor, care l-au dus la audieri. Nicoleta Farcaş, tânăra de 22 de ani căreia Lucian Marcu i-a curmat viața, avea doi copii minori, o fetiţă de 3 ani şi un băieţel de un an şi jumătate. Criminaliştii au numărat pe trupul femeii cel puţin 14 lovituri de cuţit, iar la audieri Marcu şi-a recunoscut fapta.

Riscă închisoare pe viaţă

Procurorul de caz, Mirela Kando, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani, a confirmat faptul că individul şi-a premeditat crima şi a lovit-o pe femeie cu un cuţit de mai multe ori. „Pe fondul unor accese de gelozie a ameninţat-o în repetate rânduri că o va omorî cu cuţitul, iar în noaptea de 14/15.02.2014, după ce a consumat băuturi alcoolice, inculpatul a revenit la  locuinţa comună şi cu un cuţit de bucătărie a lovit victima de mai multe ori, producându-i leziuni grave, care i-au cauzat decesul. Inculpatul a fugit de la locul faptei şi a încercat să se ascundă la un martor”, arată procurorul.

Criminalul riscă o pedeapsă cuprinsă între 25 de ani şi închisoare pe viaţă pentru omor. Lucian Marcu a lăsat şi două bilete de adio, în care a scris că-i pare rău pentru ceea ce avea să facă. A plănuit să se sinucidă imediat după ce-şi omora iubita, însă a recunoscut că a fost prea laş ca să-şi ia viaţa. Cei doi copilaşi rămaşi orfani vor fi crescuţi de tatăl criminalului. Chemat la audieri, omul a spus că nu ştia ce se petrecea în familia fiului său şi a recunoscut că fiul său a avut mai tot timpul probleme cu legea. Omul a mai spus că va lua nepoţii în grija sa şi-i va creşte, pentru a nu ajunge într-un centru de plasament.

După ce procurorii l-au prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, magistraţii Tribunalului Hunedoarea au dispus trimiterea după gratii a recidivistului Lucian Marcu pentru 30 de zile, adică pentru perioada 16 februarie – 17 martie. Împotriva acestei hotărâri se poate depune contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

NR. In fotografie, criminalul Lucian Marcu, alături de Farcaș Nicoleta, femeia căreia i-a luat viața într-un mod sângeros.

One thought on “UPDATE 3. Oribila crimă din Lupeni, întreaga poveste. UCIGAȘUL ERA SĂ FIE LINȘAT DE VECINII DIN CARTIER!

  • 4 decembrie 2018 la 12:31
    Legătură permanentă

    Fix Pix … O sa-i dea drumul Tudorel Toader peste citeva zile si o sa-i dea si 100.000 de euro despagubiri ca a suferit in inchisoare…Apoi o sa-l inscrie in PSD si va ajunge in guvernul Vioricai Dancila !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.