Gura lumii, 5.10.2018

4 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că un fost edil vrea să revină pe scena politică locală. Şi, ca să fie bine pentru toată lumea, omul nostru s-a gândit să bată palma cu o formaţiune politică şi să se pregătească pentru alegerile locale viitoare. Zvonerii au aflat că respectivul ţinteşte un loc de primar de data asta, iar pentru asta cică pune la bătaie o sumă imensă. Gurile rele povestesc prin târg că omul are bani mulţi la saltea şi vrea, cu toate că are ceva probleme de natură penală, să îi folosească pentru a ajunge pe fotoliul de edil şef. Nu se ştie dacă şi membrii partidului cu care a bătut palma îl vor susţine, având în vedere că acesta nu este prea iubit de multă lume.

Spun zvonerii că un director de pe la noi are zilele numărate, după ce s-a pus rău cu un şef mai mare. Omul nostru, din oraşul cu cetate, a reuşit să-şi pună în cap pe mai mulţi, dar cel mai rău l-a enervat pe un şef de la judeţ. Şi, ca să fie totul ca la carte, directorul de care vorbim şi-a făcut şi o firmă proprie, prin care scoate bani mulţi de la instituţia pe care o conduce. Motivul principal pentru care el riscă acum să fie schimbat din funcţie este acesta. Însă, cârcotaşii şuşotesc că mai sunt şi altele, cert este că omul nu mai este dorit să ocupe postul cu pricina. Şi, uite aşa, altcineva îşi face încălzirea pentru funcţie şi totul va fi bine, susţin gurile rele.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă al deputatului PSD Natalia-Elena Intotero: Plan de măsuri concrete pentru Valea Jiului

Guvernul României a aprobat în şedinţa de ieri, 4 octombrie 2018, Memorandumul cu tema Aprobarea planului de măsuri pentru implementarea...

Sancţiuni date de AJF Hunedoara

Comisia de Disciplină din cadrul AJF Hunedoara a analizat o serie de abateri de la regulamentul competiţiilor de fotbal şi...

Primele meciuri din Interliga naţională pentru copii

Asociaţia Judeţeană de Fotbal a programat primele etape din cadrul competiţiei cu finalizare naţională- Interliga naţională pentru copii.

Închide