Candidatura comisarului şef Dănuţ Mocanu la conducerea Poliţiei Petroşani a fost respinsă

Natalia Bumbac

Dosarul de candidat al comisarului şef Dănuţ Mocanu (foto) la şefia Poliţiei municipiului Petroşani a fost invalidat, conform anunţului afişat pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara. Acesta a fost respins din concurs din cauză că este cercetat disciplinar.
Conţinutul articolului de lege pe care Dănuţ Mocanu nu-l îndeplinea este următorul: „La concursul pentru ocuparea unui post de conducere vacant poate participa poliţistul care nu este cercetat disciplinar, nu se află sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta nu a fost pusă în mişcare acţiunea penală.“
Comisarul şef Dănuţ Mocanu a fost în centrul unor scandaluri pe vremea când se afla la conducerea Poliţiei municipiului Lupeni. Acesta a fost reclamat în mai multe rânduri de subordonaţii săi de comportare abuzivă.

One thought on “Candidatura comisarului şef Dănuţ Mocanu la conducerea Poliţiei Petroşani a fost respinsă

  • 4 octombrie 2018 la 20:47
    Legătură permanentă

    Omul acesta e o rusine a Politiei. Nu stiu cum de nu a fost dat afara. Are un caracter infect. L-a tinut in brate fostul insp sef Rosioru, iar acum il protejeaza cms sef sabau remus. Institutie infecta.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.