Gura lumii

Gura lumii

Spun cârcotaşii că un lider sindical, e adevărat, cu doar câţiva subalterni, şi-a pierdut reprezentativitatea într-o companie mare din municipiul cu castel, după ce sindicatul condus de el… s-a desfiinţat. Sindicalistul nostru se bătea cu pumnul în piept, susţinând sus şi tare că doar el face muncă sindicală prin oraşul respectiv, însă ceea ce a făcut omul până acum au fost doar reclamaţii peste reclamaţii la adresa conducerii societăţii. Numai că, se pare, pe marele sindicalist l-a păscut ghinionul, deoarece a rămas fără obiectul muncii. Acuma, oamenii răsuflă uşuraţi, pentru că din cauza activităţii sale sindicale, era cât pe ce ca sute de angajaţi din compania amintită să-şi piardă locurile de muncă. Zvonerii susţin că sindicalistul nostru a solicitat conducerii firmei să-i asigure maşină, fax şi consumabile, necesare activităţii sale de lider sindical peste 30 de persoane. Şi nici la program nu se prezenta, deşi avea obligaţia să lucreze cot la cot cu ceilalţi salariaţi, tot pe motiv că el este lider sindical. Fiindcă omul s-a obişnuit cu binele, cică vrea s-o pună de un nou sindicat.

Scandal mare în organizaţia cu trei trandafiri din judeţ, la desemnarea candidatului pentru alegerile parţiale în Parlament. Gurile rele spun că membrii cu trei roze la rever nu au căzut de acord asupra persoanei care să fie aruncată în lupta pentru fotoliul de deputat, existând mai multe propuneri şi autopropuneri şi tot atâtea preferinţe în rândul susţinătorilor acestora. Deşi oamenii s-au străduit să facă sondaje peste sondaje, se pare că a intrat dihonia printre membri, de nu se mai înţelege om cu om, din cauza candidaturii. Mai marele peste grădina cu trandafiri vrea cu orice preţ un anume candidat, susţinând că acela are şansele reale să învingă în bătălia electorală care se dă în curând. Colegii lui din judeţ însă vor pe altcineva, susţinând că preferatul lor ar lua cele mai multe voturi. Nimeni însă nu-i întreabă pe primarii din zona unde vor fi organizate alegerile, în cine îşi pun ei speranţele. Aşa se face că, deocamdată, lucrurile sunt incerte prin organizaţia judeţeană a rozelor. Zvonerii spun că, totuşi, cei din judeţ vor trebui să se supună, până la urmă, ordinelor date de la centru.

One thought on “Gura lumii

  • apropo de venin. o intrebare. la aceasta rubrica se varsa venin ? sau nu se varsa ? de ce va scarpinati cu mana stanga la urechea dreapta referitor la situatia din partidul celor trei trandafiri ? de ce nu scrieti un articol negru pe alb ca nistor vrea pe cineva iar altii pe altcineva ? ce zici sandu gruian referitor la venin ? stiu ce imi vei spune, ca voi suntaeti ziaristi si voi informati…pe cand informatii de acest fel despre partidul ale carui interese le aparati ? aparati interesele oricui vreti dar nu va dati neprihaniti ca zau nu sunteti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura