Gura lumii

14 mai 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Povestesc gurile rele pe la colţ de stradă că şi oamenii care ar trebui să ofere un exemplu de responsabilitate, corectitudine şi mai ales, respect faţă de lege, încalcă aceste lucruri flagrant. Aşa se face că, spun bârfitorii, la un miting care a avut loc recent în municipiul de la poalele Cetăţii, unul dintre cei prezenţi pentru a stabili ordinea şi disciplina, era cam parfumat cu licoarea lui Bachus. Pe lângă faptul că individul, care se afla în timpul serviciului, era roşu la faţă ca un corcodan, spun gurile rele că, atunci când acesta a deschis gura pentru a striga către câţiva oameni care nu respectau instrucţiunile colegilor săi, duhoarea de alcool a împânzit aerul, toţi din jurul său simţind mirosul şi dându-şi coate uimiţi. Bârfitorii care au fost de faţă la incident se miră pentru faptul că nici măcar colegii acestuia nu au simţit mirosul, sau poate că, din colegialitate, s-au făcut că plouă.

Vorbeşte lumea pe la colţ de stradă că unii medici care ar trebui să-şi pună semnătura pe nişte acte care stau la baza primirii carnetului de conducere, nu prea mai au aptitudini de verificare a stării de sănătate a viitorilor şoferi de pe străzile judeţului nostru. Se pare că, potrivit gurilor rele, la un cabinet medical de specialitate, din municipiul reşedinţă de judeţ, care oferă astfel de servicii, doi medici de acolo sunt trecuţi bine de vârsta pensionării, şi tremură din toate mădularele, abia putând să semneze actele medicale care vor sta la baza dosarului de primire a permisului de conducere. Potrivit aceloraşi bârfitori, octogenarii nu pot nici măcar să citească numele celor interesaţi de serviciile lor, punându-i pe aceştia să le spună cu voce tare numele, prenumele şi alte date trecute pe cărţile de identitate, iar de consultaţii, nici măcar nu mai poate fi vorba, medicii punând semnăturile şi ştampilele, fără a verifica dacă oamenii sunt apţi pentru condus maşini.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ribiţenii şi-au comemorat eroii

În fiecare an, de sărbătoarea Înălţării Domnului, în toată ţara se celebrează Ziua Eroilor. Momentele comemorative din comuna Ribiţa au...

„Legea Educaţiei este hârtie igienicã?”

Primăria oraşului Simeria a dat Guvernul în judecată, pentru nerespectarea programului de guvernare aprobat la capitolul învăţământ.

Bătută şi violată de propriul tată

O fată de doar 14 ani, din Vulcan, a căzut victimă chiar tatălui său, a cărui minte, îmbibată de aburii...

Închide