Gura lumii, 2.07.2019

1 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că şi în judeţul nostru activează reţeaua care transportă români ilegal în ţara tuturor posibilităţilor. Zvonerii au aflat şi acum povestesc prin târg că mai mulţi hunedoreni au plătit pentru a-şi vedea visul împlinit, însă mulţi dintre ei au rămas cu ochii-n soare. Cârcotaşii susţin că reţeaua funcţionează bine mersi în special în oraşul cu castel, de unde sunt şi mulţi amatori care vor să plece fără viză peste Ocean. Gurile rele au aflat că reţeaua face bani frumoşi, deşi e sub nasul oamenilor legii. Nu ştim câţi au reuşit să şi ajungă în ţara respectivă, cert este că afacerea este în floare.

Cică e mare scandal cu un edil de pe la noi care vrea să-şi lase nevasta pentru o angajată din primărie. Gurile rele povestesc prin târg că omul nostru trebuie să se decidă ce va face în continuare, deoarece iubita mai tânără i-a dat un ultimatum. Pentru că, susţine duduia, nu mai vrea să râdă lumea de ea că edilul îşi bate joc şi nu o ia de nevastă. Acum, respectivul nu ştie cum e mai bine să procedeze. A consultat şi un avocat, iar prietenii i-au dat şi ei nişte sfaturi. Cârcotaşii şuşotesc că omul ar vrea să stea şi cu nevasta, dar şi cu amanta, aşa, ca să nu aibă probleme, mai ales că la anul sunt alegerile locale din nou.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Jocurile Europene 2019. Final cu doar 10 medalii pentru România

Duminică a fost ultima zi din cadrul celei de a doua ediţii a Jocurilor Europene 2019 organizate la Minsk şi...

Primarul Devei, Florin Oancea, vrea să anihileze ferma de cai ilegală de lângă Ştrandul Municipal

Situaţia cetăţeanului care creşte cai şi alte animale în vecinătatea Ştrandului Municipal din Deva este revoltătoare, ea persistând însă de...

Automobilism. Mihai Leu, învingător la Cupa Reşiţa

Hunedoreanul Mihai Leu se îndreaptă spre primul său titlu de campion la viteză în coastă, la 16 ani după ce...

Închide