Gerul năprasnic a făcut prima victimă

7 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Maximilian Gânju

Un bărbat fără adăpost din municipiul Vulcan a fost găsit fără suflare într-o clădire dezafectată a Gării CFR din localitate, unde se refugiase pe timp de noapte.
Bărbatul de 54 de ani ar fi fost văzut ultima dată în cursul zilei de duminică de un alt bărbat fără adăpost cu care era prieten. „Victima era cunoscută ca «om al străzii» în municipiul Vulcan. Primele indicii arată că a decedat din cauza expunerii la frig. Moartea a survenit în urmă cu circa 24 de ore. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la morga spitalului din municipiul Lupeni. Urmează ca la necropsie să se stabilească cu precizie cauza morţii şi ora la care a survenit“, spun surse oficiale.
Poliţiştii din municipiul Vulcan au stabilit şi ei că victima nu prezenta semne vizibile de violenţă, dar fac cercetări în acest caz pentru a înlătura orice urmă cu privire la o infracţiune. Bărbatul decedat ar fi consumat alcool pentru a trece mai uşor peste noaptea geroasă, lucru care i-a fost fatal. Pe parcursul nopţii de duminică spre luni, în Valea Jiului, au fost înregistrate temperaturi extrem de scăzute, spre dimineaţă fiind -18 grade Celsius. Acesta nu este primul caz petrecut la Vulcan, în care un om al străzii moare îngheţat. În ianuarie 2017, un alt bărbat din Vulcan a fost găsit fără suflare într-o construcţie improvizată din localitate. Omul decedase în urma unui şoc hipotermic. Din cauză că gerul încă persistă în Valea Jiului, fiind prognozate temperaturi cuprinse între -17 şi -19 grade Celsius pentru ziua de miercuri, există posibilitatea ca şi alte persoane să fie în pericol din cauza frigului.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tatăl care şi-a agresat sexual fiica, trimis în judecată

Bărbatul ar fi profitat de inocenţa fetiţei în mai multe rânduri, fiind încurajat de faptul că mama minorei era plecată...

Şoferi beţi descoperiţi în trafic

Unul dintre ei, un tânăr de 19 de ani din Petrila, a spulberat un stâlp de iluminat public. A scăpat...

Utilaje performante în dotarea ISU Hunedoara

Două autoscări pentru lucrul la înălţime şi trei ambulanţe, tip B2, au fost distribuite Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Închide