Tatăl care şi-a agresat sexual fiica, trimis în judecată

7 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Bărbatul ar fi profitat de inocenţa fetiţei în mai multe rânduri, fiind încurajat de faptul că mama minorei era plecată în străinătate.
Individul de 46 de ani, din comuna Burjuc, a fost trimis în judecată de procurori pentru infracţiunea de agresiune sexuală, victima sa fiind propria fetiţă, o copilă în vârstă de 10 ani. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Deva, în a doua parte a lunii decembrie 2018.
Dorin-Gheorghe B. va fi judecat în stare de arest preventiv chiar dacă le-a cerut magistraţilor să-i fie schimbată măsura preventivă, însă Tribunalul Hunedoara i-a respins solicitarea. Potrivit anchetatorilor, minora locuia alături de tatăl ei în satul Tisa, comuna Burjuc, iar mama în vârstă de 41 de ani era plecată la muncă în Germania. Copila ar fi fost siluită repetat de tatăl rămas acasă. În urma anchetei s-a descoperit că bărbatul o atingea în zonele intime şi apoi se masturba, ca în cazul în care era prins să poată nega că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu ea. Minora a îndurat chinurile fără să spună nimănui nimic de teamă, însă la sosirea mamei şi-a făcut curaj şi a mărturisit totul. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şoferi beţi descoperiţi în trafic

Unul dintre ei, un tânăr de 19 de ani din Petrila, a spulberat un stâlp de iluminat public. A scăpat...

Utilaje performante în dotarea ISU Hunedoara

Două autoscări pentru lucrul la înălţime şi trei ambulanţe, tip B2, au fost distribuite Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Autor de dublă tâlhărie arestat preventiv

Un adolescent din municipiul Vulcan a fost prins la scurt timp după ce a bătut doi pensionari şi i-a lăsat...

Închide