Şoferi beţi descoperiţi în trafic

7 ianuarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Unul dintre ei, un tânăr de 19 de ani din Petrila, a spulberat un stâlp de iluminat public. A scăpat nevătămat din accident, dar va răspunde penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.
Accidentul provocat de tânăr a avut loc în noaptea de duminică spre luni pe raza oraşului Petrila. La testarea pentru alcool, poliţiştii petrileni au descoperit că tânărul avea o alcoolemie de 0,63 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Un alt şofer de 44 de ani, din Orăştie, a fost prins de poliţişti conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,02 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au avut surpriza să constate că pe lângă faptul că a urcat băut la volan, bărbatul nu are nici permis de conducere.
Cu dosar penal s-a ales şi un bărbat de 57 de ani, din Densuş, după ce poliţiştii din Haţeg l-au oprit în trafic, pe DC 90, pe raza comunei Densuş. Acesta avea o alcoolemie de 0,53 mg/l, alcool pur în aerul expirat. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Utilaje performante în dotarea ISU Hunedoara

Două autoscări pentru lucrul la înălţime şi trei ambulanţe, tip B2, au fost distribuite Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Autor de dublă tâlhărie arestat preventiv

Un adolescent din municipiul Vulcan a fost prins la scurt timp după ce a bătut doi pensionari şi i-a lăsat...

Anunţ Finanţe 1

Închide