FUTSAL. Echipa naţională a României doar egal la Skopje

4 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Naţionala României de fotbal în sală a terminat la egalitate cu Macedonia de Nord, 2-2 (1-1), miercuri seara, la Skopje, în Grupa a 4-a a preliminariilor Campionatul European de futsal – EURO 2022.
Gazdele au deschis scorul prin Dandan (min.13) dintr-o lovitură liberă, dar Felipe Oliveira (min.14) a restabilit egalitatea la scurt timp, din corner, cu ajutorul unei devieri a lui Ismaili. Henrique Ribeiro a adus România în avantaj (min.32), deviind mingea trimisă din corner de Savio Valadares. Macedonia de Nord a egalat pe final, prin Darko Rangotov (min.38), într-un moment în care a scos portarul şi a introdus un jucător de câmp.
Echipa României a făcut deplasarea la Skopje după un egal înregistrat acasă cu Serbia, în meciul de debut în aceste preliminarii. În celălalt meci al grupei, Bosnia-Herţegovina a învins Serbia în deplasare cu 4-2.
În clasament Bosnia ocupă primul loc, cu 6 puncte, urmată de România, 2 puncte, Macedonia de Nord, 1 punct, Serbia, 1 punct. Primul loc din grupă la finalul cam­paniei se califică la Euro 2022. Şase din cele opt echipe care se vor clasa pe locul secund vor merge şi ele la turneul final din Olanda. România va juca următorul meci acasă cu Bosnia, pe 4 martie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
ATLETISM. Finala Campionatului Naţional de sală pentru seniori

Începând de astăzi sunt programate la Complexul Sportiv Lia Manoliu din Capitală, întrecerile etapei finale a Campionatului Naţional indoor de...

Manual destinat participanţilor la Olimpiada de la Tokyo

Ca o măsură de luptă împotriva pan-de­miei de coronavirus, staff-urile sportivilor prezenţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor trebui...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Forfotă mare într-o in­stiuţie cu punct de lucru în sudul judeţului, după ce s-a aflat că fostul ei şef, un...

Închide