ATLETISM. Finala Campionatului Naţional de sală pentru seniori

Începând de astăzi sunt programate la Complexul Sportiv Lia Manoliu din Capitală, întrecerile etapei finale a Campionatului Naţional indoor de atletism pentru seniori şi seniori sub 23 de ani, la care federaţia a ac­cep­tat si prezenta juniorilor de categoria I. La finalul acestor întreceri îi vom cunoaşte pe noii campioni ai României în probele atletice de sală şi pe cei care vor reprezenta România la Cupa Balcanică, atât la juniori (13-14 februarie la Sofia) cât şi la seniori (20-21 februarie la Istanbul).
Sportiva Florentina Marincu Iuşco (le­gitimată la LPS Cetate Deva), va evolua în probele de triplusalt şi săritura în lungime, cu şanse bune de a cuceri titlul naţional la ambele probe. Răzvan Deliu şi Antonia Irimia, ambii la săritura cu prăjina şi Claudia Maria Florea (800 m şi 15000 m), toţi repre­zentanţii SCM Deva, îşi pot trece în palma­res titlurile de campioni la ediţia din acest an ca şi juniorii Ovidiu Andrei Şitoianu, la să­ritura în lungime şi Eliza Enache, la săritura în înălţime (ambii legitimaţi la LPS Cetate Deva).
Competiţia de la Bucureşti are şi rolul de selecţie pentru Campionatele Europene de sală care sunt programate în perioada 4-8 martie la Torun-Polonia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare