Sport

FUTSAL. Autobergamo a învins în derby-ul devean dar a pierdut finala

Prima semifinală din cadrul tur­ne­u­lui Final Four din Cupa României a fost un derby al formațiilor din municipiul Deva, am­bele calificate în ultimul act al com­pe­tiției.

Au reușit să egaleze
Autobergamo Deva a întâlnit la Galați echipa de liga secundă, West Deva, de­parte de ochii suporterilor din muni­ci­piul de sub Cetate, într-un meci interzis car­diacilor. A fost o partidă care face cinste fotbalului de sală din municipiul nostru.
Pe teren, primii au deschis scorul cei de la West Deva, în minutul 3 al partidei, prin Mimi Stoica. Autobergamo a ega­lat prin Andre Sasse (recent naturalizat și acum cetățean al României) , în mi­nu­tul 13, astfel că la pauză scorul a fost egal.
Imediat după reluare, în minutul 21, for­ma­ția de ligă secundă a preluat con­du­cerea din nou prin Al Ioani, dar ex­pe­riența jucătorilor de la Autobergamo și-a spus cuvântul. Cei de la Autobergamo au înscris de trei prin consecutiv prin Andre Sasse, (min. 22 și min. 29) și Kusmondi (min.31), scorul devenind 4-2. În ultimele 10 minute din partidă, cei de la West Deva au jucat varianta în sistem 5-0 și au reușit să egaleze prin Răzvan Radu cu doar 7 secunde înainte de final.
Au urmat, conform regulamentului com­pe­tiției, prelungirile partidei în care s-a decis și echipa câștigătoare a par­tidei și deci for­mația calificată în finala turneului. Jucătorii de la Autobergamo au fost mai atenți și au reușit să înscrie cu doar 50 de secunde de finalul pre­lungirilor, prin Bogdan Covaci, câști­gând întâlnirea cu scorul final de 5-4.
Menționăm că cei de la West Deva au trimis balonul în bară de 3 ori prin Ionuț Florea. În concluzie, a câștigat partida cea mai puternică formație din țară, dar ambele formații au avut aprecierea celor din tribune și probabil a celor din fața micilor ecrane.
Au evoluat la Autobergamo Deva: Andrei Dincuță, Bogdan Covaci, Antonio Hinojosa, Luis Andre Sasse, Richard Iszlai, Vlad Iancu, Roberto Voin, Florin Matei, Cristian matei, Sergiu Gavrilă, Mihnea Toader, Denis Boldor, Tamaș Kusmondi și Iulian Cojocaru-antre­nor Victor Acosta Garcia.
Pentru West Deva au evoluat:Nicolae Vrînceanu, Dumitru Stoica,Răzvan Radu,Ion AlIoani, Ionuț Florea (antrenor jucător), Andrei Bozan, Petru Voica, Sebastian Mateescu, Andrei Cîrstea, Andrei Strugarium Eduard Petre și Florin Gheorghe, echipa fiind condusă de Călin Kovacs iar team manager fiind Eduard Kovacs.
Autobergamo Deva a evoluat luni seara în finala competiției naționale cu echipa gazdă a turneului, United Galați și a pierdut această întâlnire cu 5-4, după ce a condus cu 4-1.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura