FRF diminuează salariile angajaţilor cu 20 la sută

31 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Federaţia Română de Fotbal a anunţat ieri, marţi că începând cu 1 aprilie salariile tuturor angajaţilor, inclusiv din zona tehnică, vor fi diminuate cu 20 la sută, din cauza crizei provocate de pandemia de COVID-19.

„Având în vedere situaţia actuală din fotbalul românesc, situaţie cauzată de evoluţia pandemiei COVID-19, în spiritul solidarităţii întregii familii a fotbalului românesc, Federaţia Română de Fotbal a hotărât ca începând cu 1 aprilie, toate salariile angajaţilor FRF, inclusiv din zona tehnică, să fie diminuate cu 20%. Federaţia Română de Fotbal consideră că e important ca în aceste momente să ofere o dovadă de unitate, solidaritate şi înţelegere“, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al FRF.
Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu (foto), afirmă că decizia constituie o datorie faţă de membrii afiliaţi: „Traversăm o perioadă foarte grea. Nimeni nu ştie în acest moment când vom reveni la normal, însă, ceea ce ştiu este că împreună trebuie să ne luptăm pentru viitorul nostru. După consultările pe care le-am avut cu echipa de management a Federaţiei Române de Fotbal, am luat decizia să reducem pentru toţi angajaţii FRF salariile cu 20 la sută. Această modificare va afecta veniturile fiecăruia, dar sunt momente dificile în care trebuie să rămânem solidari pentru că avem această datorie faţă de noi înşine şi colegii noştri, faţă de membrii afiliaţi şi parteneri, faţă de suporteri şi, în primul rând, faţă de viitorul fotbalului românesc“.
Federaţia Română de Fotbal precizează că este în contact permanent cu autorităţile naţionale, precum şi cu forurile fotbalistice internaţionale, şi e pregătită să ia în continuare cele mai potrivite decizii în beneficiul fotbalului românesc.
Competiţiile fotbalistice din România, întrerupte iniţial până la 31 martie, au fost suspendate printr-o decizie a Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal cel puţin până la momentul ridicării stării de urgenţă. Aceasta a fost decretată la 16 martie de preşedintele Klaus Iohannis pentru o perioadă de 30 de zile ca urmare a pandemiei de coronavirus. (Agerpres)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cum a fost ridicată din temelii baza sportivă de la Şoimuş a secţiei de kaiac a LPS Cetate Deva

Am tot scris în materialele publicate în cotidianul nostru despre performanţele obţinute în ultimii doi ani de către sportivii pregătiţi...

Cum a reuşit prefectul să reactiveze un fost manager de spital

Lucrurile merg din rău în mai rău. Şi nu ne referim doar la pandemia cu noul virus, ci şi la...

Bulina neagră, 31.03.2020

Cosmin Titiş, bărbat din municipiul Lupeni Pentru că, după ce a fost trimis în judecată pentru omor, fiind acuzat şi...

Închide