Jocurile Olimpice de la Tokyo

31 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Jocurile Olimpice de la Tokyo suspendate în acest an se vor desfăşura, aşa cum informează Comitetul Internaţional Olimpic (CIO), în perioada 23 iulie-8 august 2021 pe o durată de 17 zile.

Noul program a fost aprobat de CIO, guvernul din Tokyo şi toate autorităţile nipone, dar şi de organizatorii JO de la Tokyo. În aceste condiţii, ceremonia de deschidere va avea loc la data de 23 iulie, iar cea de închidere va fi la 8 august. De asemenea, Jocurile Paralimpice se vor desfăşura în intervalul 24 iulie – 4 septembrie 2021, fiind şi acestea amânate cu un an.
”Ne bucurăm că decizia a fost luată rapid, oferind astfel mai multă predictibilitate pentru toţi cei implicaţi în desfăşurarea Jocurilor, în special sportivi, fani şi parteneri. Aşteptăm cu nerăbdare o vară plină de sport, în 2021!”, se arată în comunicatul celor de la Eurosport, canalul de televiziune care deţine drepturile de transmisie a acestei competiţii mondiale. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FRF diminuează salariile angajaţilor cu 20 la sută

Federaţia Română de Fotbal a anunţat ieri, marţi că începând cu 1 aprilie salariile tuturor angajaţilor, inclusiv din zona tehnică,...

Cum a fost ridicată din temelii baza sportivă de la Şoimuş a secţiei de kaiac a LPS Cetate Deva

Am tot scris în materialele publicate în cotidianul nostru despre performanţele obţinute în ultimii doi ani de către sportivii pregătiţi...

Cum a reuşit prefectul să reactiveze un fost manager de spital

Lucrurile merg din rău în mai rău. Şi nu ne referim doar la pandemia cu noul virus, ci şi la...

Închide