Sport

FOTBAL. Memorialul „Ioan Moț”

Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara (AJF) organizează astăzi prima ediție a turneului de fotbal pentru copii, „Memorialul Ioan Moț” la care vor participa 90 de tineri jucători de la reprezentativele U9 de la 10 clu­buri din județ.
Acțiunea este dedicată memoriei celui care a fost antrenor cu suflet mare, un om deosebit, un talent înnăscut și un excelent pedagog.
Este chiar ziua în care antrenorul Ioan Moț și-a fi aniversat ziua de naștere, dar o boală necruțătoare l-a luat prea repede dintre noi. De aceea, vineri, toți cei care l-au cunoscut, i-au fost elevi sau adversari vor come­mo­ra această zi prin participarea la com­petiție. Toți cei prezenți la această edi­ție vor cinsti numele tehnicianului prin ce iubea el mai mult: fotbalul și copiii! Turneul se desfășoară pe Stadionul din Brănișca.

One thought on “FOTBAL. Memorialul „Ioan Moț”

  • de ce nu ziceti nimic de faptul ca a jucat la Dinamo Bucuresti fiind chiar si in Brazilia la un turneu cu echipa Dinamo?Dumnezeu sa il ierte. Cand a murit?nimic de data de nastere si data cand a trecut la cele vesnice?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.