Fotbal, Liga a IV-a. Universitatea Petroşani joacă meciurile de acasă…. la Lupeni

18 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Ciudate sunt căile fotbalului din judeţ. Am constatat asta, după ce în cea de a doua etapă din Liga a IV-a, echipa Universitatea Petroşani, formaţie pregătită de Ionuţ Năsălean, a evoluat pe teren propriu… la Lupeni, la această partidă asistând un număr impresionant de spectatori.

Municipiul Lupeni a adoptat repede echipa studenţilor din Petroşani şi există voci care spun că în viitorul sezon (2019-2020) echipa se va numi Universitatea Lupeni, aşa, ca să fie uitată cât mai repede retragerea din campionatul judeţean a echipei Hercules Lupeni.
Vilk Bogdan, Daniel Macai, Lucian Moldovan, Raul Bogyo sunt doar câţiva dintre jucătorii care s-au transferat de la Hercules la Universitatea Petroşani şi fac front comun pentru ca noua echipă din Lupeni să urce în clasament, chiar dacă în ultima etapă din campionat a pierdut jocul cu Gloria Geoagiu cu 2-0.
“În acest joc au fost probleme cu accidentarea a doi jucători. Atunci s-a rupt echilibrul. Oaspeţii au ratat şi o lovitură de la 11 metri apărată de portarul nostru Alexandru Kiorean. În ciuda înfrângerii, eu sunt mulţumit de atitudinea echipei şi chiar văd o îmbunătăţire în jocul ei. Publicul de la Lupeni ne-a adoptat repede şi îi mulţumim atât lui, dar şi celor de la Primăria Lupeni. Mai vreau să adaug că arbitrajul a fost bun, cu excepţia minutului 60, când pentru o lovitură cu cotul, jucătorul de la Geoagiu a primit cartonaş galben şi nu roşu, cum era normal”, a spus Ionuţ Năsălean, antrenorul formaţiei din Lupeni.
Astăzi, Universitatea Petroşani va juca restanţa din campionat ce ar fi trebuit să aibă loc în prima etapă, în deplasare la CNS Cetate II Deva, de la 17:30. În deschidere va fi partida de juniori. “Vrem să ne întoarcem cu cele trei puncte de sub Cetate”, a mai punctat Ionuţ Năsălean.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor

În Monitorul Oficial nr. 660 din 30 iulie 2018 a fost publicată Legea nr. 196/ 2018 din 30 iulie 2018...

Balşa: modernizarea de drumuri, ajunsă în faza de proiectare

Investiţia câştigată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL II) ce vizează modernizare de drumuri în comuna Balşa, în cuantum...

La Lelese, cadastrarea gratuită este aproape finalizată

Lelese, alături de Ghelari şi Cerbăl sunt comunele hunedorene cărora statul român le asigură programul de cadastrare gratuită. Acesta a...

Închide