Fotbal Liga a IV-a. Se aşteaptă rezultatele testelor pentru jucători

La AJF Hunedoara se fac pregătiri pentru cel de al doilea mini-turneu din cadrul campionatului actual al Ligii a IV-a. Ieri erau aşteptate încă rezultatele testelor pentru Covid-19 efectuate de către toţi jucătorii celor zece formaţii înscrise în competiţie, iar dacă vor fi în regulă, atunci cel de-al doilea mini-turneu va începe, astăzi,12 noiembrie, de la ora 14:00.
„Deocamdată aşteptăm rezultatele testelor, care ne poate bloca sau care ne poate lăsa să reîncepem competiţia. Dacă vom avea toate avizele DSP Hunedoara, atunci vom începe din nou competiţia. Ne dorim foarte mult să ducem la bun sfârşit ceea ce am început. Miercuri sau joi dimineaţa vom şti exact cum stau lucrurile. Până atunci, nu putem să spunem că este bătut în cuie. Aşteptăm cu sufletul gură”, a declarat Cristian Petrean, preşedintele AJF Hunedoara.
Vă reamintim că AJF judeţul Hunedoara este prima dintre asociaţiile care au reluat activitatea fotbalistică la nivelul ligii a patra, un semn bun că la noi în judeţ există interes pentru sportul rege.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare