Handbal. Peste 52 de persoane infectate după turneul de la Sf. Gheorghe

11 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Numărul infectărilor cu noul virus după turneul de handbal feminin de la Sf. Gheor­ghe continuă să crească după cele 52 de cazuri anunţate, dar multe dintre echipe aşteaptă răspunsurile la teste.
Trei echipe sunt în situaţia de a nu putea juca etapa viitoare, programată pe 18 şi 19 noiembrie, la Bucureşti, în urma cazurilor de COVID-19 apărute după turneul de la Sf. Gheorghe.
Gloria Bistriţa a anunţat 21 de cazuri de infectare în rândul echipei, iar SCM Craiova 11. Ultima echipă decimată de virusul SARS CoV-2 este CSM Slatina. “În prim fază au fost declaraţi pozitiv 6 persoane, iar la 5 testele au ieşit neconcludente. Le-am refăcut, la alte două fete s-a confirmat că au contactat virusul”, a declarat Victorina Bora, antrenoarea echipei oltene. “Problema este că mai sunt alte patru fete care au simp­tome şi pot fi confirmate şi ele la următorul test. În aceste condiţii, e imposibil să ne prezentăm la meciul din etapa a 6-a”, a adăugat Victorina Bora.
După turneul de la Sf. Gheorghe, la SCM Rm. Vâlcea a ieşit pozitiv antrenorul Florentin Pera, apoi preparatorul fizic Liviu Du­mitru, masorul Andrei Bularga, dar şi jucă­toare Andreea Ţîrle (18 ani) care a de­butat în tricoul vâlcencelor la Sf. Gheor­ghe.
Până acum au testări pozitive: Gloria Bistriţa 21 de persoane, SCM Craiova 11, CSM Slatina 8, SCM Rm. Vâlcea 4, CSU Cluj Napoca 3, HC Zalău 3 şi Măgura Cisnădie 2.
Din 16 echipe au făcut testul Covid-19 la întoarcerea de la Sf. Gheorghe doar for­maţiile din Bistriţa, Craiova, Slatina, Cis­nădie, CSM Bucureşti şi SCM Rm. Vâlcea, restul de 10 urmează să-l facă luni sau marţi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal Liga a IV-a. Se aşteaptă rezultatele testelor pentru jucători

La AJF Hunedoara se fac pregătiri pentru cel de al doilea mini-turneu din cadrul campionatului actual al Ligii a IV-a....

Atletism. Roma va găzdui Campionatul European în aer liber din 2024

În prima zi a celui de-al 160-lea Comitet Executiv al European Athletics (Uniunea Europeană de Atletism), membrii acestui for decizional,...

Concursul internaţional de gimnastică de la Tokyo, o bună repetiţie pentru Olimpiadă

Competiţia internaţională de gim­nas­tică la Tokyo desfăşurată sub genericul Prie­te­nie şi Solidaritate cu participarea unui nu­măr de 30 de gimnaşti...

Închide