Cristina Sîrbuleţ locul V la Campionatele Europene de Judo U 23

În aceste zile la Porec, în Cehia, se de­s­făşoară întrecerile Campionatului European de Judo pentru sportivi până la 23 de ani (U23), competiţie la care sunt prezenţi şi o serie de sportivi din ţara noastră.
Sportiva Cristina Sîrbuleţ, legitimată la SCM Deva a evoluat pe tatami de la Porec în cadrul categoriei -78 kg şi a reusit să încheie competiţia pe un onorabil loc V, fiind învinsă în semifinalele categoriei de chiar medaliata cu argint Karla Prodan, din Croaţia. Noua campioană europeană la această categorie este Inbar Lanir-Israel.
Alexandra Paşca a evoluat la categoria 52 kg,unde a fost învinsă în primul tur de por­tugheza Teresa Santos, iar Cleonia Rîciu a pierdut uşor la sârboaica Nadezda Petrovici.
Olga Severin, legitimată şi ea la SCM Deva, a pierdut în primul tur, la categoria -63 kg, în faţa croatei Iva Oberan, iar Florentina Ivă­nescu a pierdut în turul al doilea lupta cu slo­vaca Zarja Tavcar. De asemenea, Serafima Moscalu a pierdut în primul tur la categoria -70 kg, fiind învinsă de croata Lara Cvjetko, iar Alexandra Mazilu a pierdut în primul tur la Evelina Kleinyte (Lituania).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare