Fotbal, Liga a IV-a. În luna februarie se trage la sorţi barajul de promovare

13 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

La finalul sezonului competiţional din Liga a IV-a, conducerea AJF Hunedoara speră ca judeţul nostru să mai promoveze o echipă în liga superioară. Formaţia Jiul Petroşani, pregătită de Damian Militaru, pare favorită în lupta pentru acest baraj.

Echipa din Valea Jiului are toate atuurile, chiar dacă nu a terminat sezonul de toamnă pe primul loc din clasamentul Ligii a IV-a. Vă reamintim faptul că Jiul Petroşani nu a disputat partida din ultima etapa programată în 2019, cea din deplasare cu Aurul Brad, deoarece microbuzul cu care echipa a efectuat deplasarea s-a defectat în zona oraşului Haţeg şi astfel echipa din Valea Jiului are un meci mai puţin disputat.
Pentru promovarea în Liga a III-a, datele de disputare ale jocurilor de baraj sunt: 13 iunie 2020, ora 18:00, turul, şi 20 iunie 2020, ora 17:30, returul, iar stabilirea jocurilor de baraj va fi făcută prin tragere la sorţi în prezenţa tuturor reprezentanţilor asociaţiilor judeţene de fotbal, în luna februarie a.c., de către Departamentul Competiţii al FRF, astfel:
– în conformitate cu împărţirea pe regiuni administrative a ţării şi ţinând cont de necesitatea de a avea şase judeţe în fiecare regiune, se împart cele 42 asociaţii rezultând 7 (şapte) regiuni, campioana judeţului nostru fiind repartizată în Regiunea 4 Vest, alături de echipele campioane din judeţele Arad, Caraş Severin, Timiş, Gorj şi Mehedinţi.
Pentru fiecare regiune în parte, tragerea la sorţi va fi făcută doar între cele şase echipe, stabilindu-se astfel doar 3 (trei) jocuri de baraj din fiecare regiune. Prima grupare extrasă din urnă pentru fiecare joc de baraj este echipa organizatoare a jocului tur, returul urmând să se desfăşoare pe terenul echipei adverse, care va dobândi calitatea de organizator al jocului. Echipele câştigătoare vor promova în Liga a III-a.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Stadionul Cetate va avea o pistă nouă de atletism

Primăria municipiului Deva a comunicat recent că foarte curând pe Stadionul Cetate va fi montată o pistă de atletism de...

Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret Lausanne 2020

Spectacolul întrecerilor de la Lausanne continuă şi performanţele înregistrate surprind şi pe cei mai avizaţi tehnicieni. Am urmărit duminică concursul...

Primăria Deva pregăteşte preluarea încă a unui imobil abandonat din municipiu

Într-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Deva, Florin Oancea, informează că ieri, luni, 13 ianuarie, a...

Închide