Fotbal. Liga a IV-a. CSM Vulcan, tot pe primul loc

Competiția organizată de către Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara a programat sâmbătă partidele din cadrul etapei a șasea. Liderul clasamentului, formația din Vulcan, a reușit un rezultat excelent obținând o victorie la Orăștie.

Au reușit ce și-au propus
Singurul gol al partidei a fost înscris în minutul 43 de către Andrei Glăvan.Arbitru Raul Bădărău a avut de lucru la această întâlnire care a fost un derby tensionat, fiind acordate pentru abaterile de la regulament șapte cartonașe galbene, șase dintre ele pentru gazde. Un alt rezultat surpriză a fost înregistrat la Geoagiu, unde echipa locală nu a reușit să câștige jocul cu Victoria Călan. Oaspeții au venit deciși să tranșeze victoria de partea lor și au reușit acest lucru grație golului înscris de Bogdan Munteanu în minutul 77. De altfel și jocul de la Geoagiu a fost tensionat, centralul Leopold Herczeg acordând șase cartonașe galbene, câte trei pentru fiecare formație.
Ploaie de goluri la Deva, unde gazdele au pier­dut cu 6-0, la Hunedoara, unde Șoimul Băcia a câștigat cu 3-2 și la Hațeg, unde gaz­dele s-au impus cu 6-0, golurile fiind marcate de Robert Popa (min.54 și 60) și de Darius Pușcă (min. 3,18,58 și 83).

Iată rezultatele complete ale etapei:
CSM Deva – CS Inter Petrila 0-6 (0-2)
CS Hunedoara ACS Şoimul Băiţa 2-3 (1-1)
CSM Dacia Orăştie 2010 – CSM Vulcan 0-1 (0-1)
C.S. ,,Gloria” Geoagiu – AS Victoria Călan 0-1 (0-0)
CSO Retezatul Haţeg – ACS Minerul Uricani 6-0 (2-0)

În clasament, conduce CSM Vulcan care are 16 puncte, formație urmată de AS Victoria Călan cu 15 puncte și de Retezatul Hațeg cu 14 puncte.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.