Medalii strălucitoare pentru luptătorii hunedoreni

La Tg. Mureș s-a defășurat Campionatul Național pentru juniori de categoria a IV-a la lupte liberem, dar și pentru juniori mici, unii dintre ei participând la prima lor competiție de nivel național.

Au dat ce e mai bun
De remarcat că reprezentanții cluburilor din județul nostru s-au numărat, ca de fie­care dată, printre cei mai buni și au cucerit medalii prețioase pentru palmaresul sec­țiilor pe care le-au reprezentat.
În prima zi de concurs, sportiva Natalia Varga din cadrul L.P. S.”Cetate” Deva a dis­putat etapele de calificare în optimi, sferturi de finală și semifinală iar în finala de la cate­goria 40 kg a reușit o bună performanță cu­ce­rind medalia de argint și titlul de vicecam­pioană a României. Tinerii luptători deveni au continuat cu rezultatele excelente și în reuniunea programată duminică.
Astfel, Edwin Petrea a cucerit o medalie de aur fiind răsplătit cu titlul de campion național, Laurențiu Logojan a câștigat me­dalia de argint și este vicecampion național iar Dariana Stănescu a urcat pe podiumul de premiere cucerind o medalie de bronz la ediția din acest an.
Menționăm și rezultatul înregistrat de Bianca Obrejan care a ocupat locul V, iar Alexandru Buturean, prezent pentru prima dată la o competiție de acest nivel, a reușit o calificare în optimile de finală la categoria 38 de kg.
Toți acești sportivi sunt pregătiți la secția din Deva de către prof. Suraj Moravan.
Rezultatele de la Campionatul Național al juniorilor de la TGg.Mureș au fost întregite de performanțele sportivilor de la CSS Petro­șani, pregătiți de prof. Gheorghe Răducu (Lele) care au cucerit trei medalii. Cla­udia Manțog este noua campioană na­țională la categoria 56 de kg, Simina Manțog este medaliată cu argint la categoria 44 de kg și noua vicecampioană națională ediția 2021 iar Ianis Monet a urcat pe podiumul de pre­miere la categoria 42 kg, cucerind bronzul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.