Sport

FOTBAL. Liga a III-a. Pot mai mult, dar au nevoie de curaj

În penultima etapă din turul cam­pio­natului Ligii a III-a, formația Retezatul Hațeg a reușit să rupă șirul rezultatelor negative și a obținut prima victorie din acest sezon, câș­ti­gând cu scorul de 3-1 pe teren propriu împotriva echipei secunde a clubului Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Au strâns rândurile
Hațeganii au avut și în această în­tâl­nire o primă repriză foarte slabă, per­mițând oaspeților să deschidă scorul în primele 15 minute. Gazdele au strâns rândurile și au restabilit egalitatea (min.29) prin Popesc, la una dintre puținele faze legate din prima parte a jocului: reluare din 6 metri la o centrare foarte bună a lui Gavriluți. Pauza a fost, cum se spune un sfetnic bun, de aceas­tă dată, iar în repriza secundă Retezatul a controlat aproape total jo­cul, înscriind alte două goluri. A fost
2-1 în minutul 66, în cel mai important moment al jocului, când Lupulescu a reușit să întoarcă excelent o minge pentru Pușcă, care a marcat cu un șut spectaculos în diagonală pentru 2-1. Golul victoriei a venit în minutul 75 prin Robert Popa din penalty, obținut în urma unui fault asupra lui de Mazilu. Retezatul Hațeg a acumulat astfel cinci puncte și ocupă poziția a 8-a a cla­sa­mentului înaintea ultimei etape a turului, când echipa se va deplasa, sâmbătă, la Reșița, pentru jocul îm­po­triva echipei Fotbal Club Progresul Ezeriș. Echipa din Hațeg, pregătită de Dan Bera, a evoluat cu Ifrim – Ardeleanu, Prodea, Țuligă, Bănățeanu – Pițigoi, Buzducea, Pușcă – Mazilu, Popesc, Gavriluți. Au mai jucat: Lupulescu, Chelariu, Arcuși, Popa și Schuster.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura