Fotbal Liga a III-a. O nouă etapă cu meciuri dificile pentru formațiile din județ

În această etapă, cea d-a a treia din campionatul ligii a III-a, dintre cele patru for­mații din județul nostru care evoluează în această ligă, doar CSM Deva va juca în de­plasare, celelalte vor juca în fața propriilor suporteri. Misiunea cea mai grea o are, fără îndoială Jiul, care primește vizita formației CSM Reșița, marea favorită la promovare.

Pot obține o victorie
Astfel, CS Hunedoara joacă astăzi, pe Arena „Michael Klein” începând cu ora 17.00,având drept adversară formația Să­nătatea Servicii Publice Cluj Napoca, ocu­panta locului 8 în serie. În etapa precedentă, clujenii au pierdut cu 0 – 2 la Jucu, în fața celor de la Academia Viitorul Cluj, autogol Oltean (min. 4) și gol Roșca (min. 75). Clujenii au ră­mas astfel în clasament doar cu punctul ob­ținut în prima etapă când au terminat la ega­litate la Cugir, 2 – 2 cu Metalurgistul.
CS Hunedoara vine după un start perfect de sezon, cu șase puncte din șase posibile, nouă goluri marcate în două partide de cam­pionat și un parcurs în Cupa României con­ti­nuat marți cu eliminarea divizionarei secunde CSC Șelimbăr iar jocul de astăzi poate fi încheiat cu o victorie a gazdelor.
ASA Aurul Brad joacă sâmbătă de la ora 17.00, pe teren propriu, în compania celor de la Progresul Ezeriş. Cele două combatante se află la egalitate perfectă cu câte un punct și golaveraj identic, 0 – 2, după cele două etape disputate.
Brădenii, pregătiți de Ioan Petcu și Mihai Leaha, au un moral bun după punctul obținut în deplasarea de la Târgu Jiu, unde au jucat cu Viitorul Pandurii II iar acum Aurul vizează prima sa victorie din acest campionat, cu șan­se reale să o obțină și să adauge astfel trei puncte importante în clasament.

Nu va fi o formalitate
CSM Deva face o deplasare nu foarte ușoa­ră la Gilortul Tg. Cărbunești și putem vorbi de o posibilă victorie pe care o pot obține elevii lui Ștefan Nanu. Partida de sâm­bătă nu se anunță deloc o formalitate pentru echipa din Deva. Dacă apărarea și-a făcut bine treaba în cele două meciuri jucate în cam­pionat și nu a primit gol, atacul a rămas încă dator. Asta, deoarece toate reușitele de­ve­nilor le-au aparținut celor din linia a doua (Țoiu, Bloj) sau din defensivă (Iordache, Doboș).
A revenit în echipa după recuperare Patrick Peter, care a intrat pe parcurs în me­ciul câș­ti­gat cu Jiul., șansă bună pentru an­tre­norul de­vean de a evolua în formula de bază a echipei pe care a contat în actualul început de sezon.
Jiul Petroșani are sâmbătă un meci dificil, acasă, cu principala candidată la promovare și o nouă deplasare peste o săptămână, a treia în patru etape. Adversara de sâmbătă, CSM Reșița, vine după un succes la limită, 2 – 1 în Valea Domanului cu Viitorul Șimian, iar antrenorul Dan Alexa este încă nemulțumit de modul în care evoluează echipa sa și vine la Petroșani ca să obțină cât mai multe puncte.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.