Echipa masculină joacă în Cupa Davis cu Portugalia

Jucătorii Marius Copil, Filip Jianu, Nicholas David Ionel, Horia Tecău şi Nicolae Frunză au fost convocaţi de căpitanul nejucător Gabriel Trifu în echipa naţională de tenis a României pentru meciul de Cupa Davis cu Por­tu­galia, programat în zilele de 18 şi 19 septembrie la Cluj-Napoca.

Contează pentru grupa Mondială
„Marius Copil, Filip Jianu, Nicholas-David Ionel, Horia Tecău şi Nicolae Frunză, împreună cu Dan Alexandru Tomescu şi Alexandru Coman (n.r. – rezerve), sunt în echipa României pentru meciul de Cupa Davis cu Portugalia de la Cluj-Napoca”, a anunţat Federaţia Română de Tenis.
Partida va avea loc în Sala Sporturilor Horia Demian, în zilele de 18 şi 19 sep­tembrie 2021, şi contează pentru Grupa Mondială I a Cupei Davis by Rakuten.
Meciurile vor începe în fiecare zi la ora 12, accesul fiind permis spectatorilor care îşi achiziţionează bilete şi care, la intrarea în arenă, trebuie să prezinte, în format fizic sau electronic:
– dovada vaccinării anti-Covid-19 (pen­tru care au trecut cel puţin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);
– copie a scrisorii medicale eliberate de medicul de familie sau DSP pentru pers­oa­nele vindecate de Covid-19 şi aflate în perioada de 90 de zile de la data vin­decării;
– rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test Antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore).
Preţurile biletelor sunt: Ziua 1 (18 Sep­tembrie) – 40 de lei; Ziua 2 (19 Septembrie) – 50 lei; Abonament 2 zile – 70 lei. Ti­chetele de intrare pot fi achiziţionate de pe site-ul https://www.bilete.ro/davis-cup-by-rakuten/.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.