Sport

Fotbal Liga a III-a. Devenii au pierdut suspect de ușor. Promovarea, ca și pierdută

Nicolae Gavrea

Oaspeții au început în forță această întâlnire și am notat prima lor ocazie încă în minutul 6, când Negru trage din interiorul careului mare pe lângă poarta deveană, iar două minute mai târziu, Ionut Popescu trimite balonul în bara laterală spre disperarea celor 2.000 de spectatori din tribune.

Cartonaș pentru proteste
Gazdele nu se regăsesc și tot jucătorii de la CSM Reșița își trec în palmares o nou acțiune, centrare de pe stânga Drăghiceanu, până la Chera, cel care reia cu capul de la mijlocul careului, dar fără efect pe tabela de scor. De altfel, primele 30 de minute din acest joc le-au aparținut reșițenilor care au dominat categoric, echipa noastră fiind obligată să se apare la fiecare acțiune declan­șată de oaspeți. Au trecut pe lângă gol Drăgiceanu și Chera. Tensiunea maxi­mă face ca reproșurile membrilor din staful tehnic al gazdelor la adresa arbi­trilor să fie sancționate ferm, centralul Robert Avram din Pitești arătând un prim cartonaș galben directorului spor­tiv Daniel Chericheși pentru proteste.
Primul gol al devenilor va fi prefațat de o ratare monumentală a lui Alexandru Popescu, care a trimis min­gea pe lângă poartă, pentru ca în minu­tul 35, Iana să facă o cursă excelentă, trimițând min­gea în plasa porții apărate de Zimmerman. La 1-0 pentru gazde, spi­ritele se încing la maximum, antrenorul Ștefan Nanu a văzut și el cartonașul galben, iar la pauză, odată cu intrarea la vestiare, Daniel Chericheși l-a primit pe cel roșu pentru proteste adresate centralului din Pitești.

Retur dificil
Repriza secundă a debutat cu o nouă ocazie a oaspeților, Chera reluând din in­teriorul careului, cu capul în bara trans­versală a porții devene, dar și așa gazdele au reușit să înscrie din nou prin Erwin Bloj, care l-a în­vins pe por­tarul oas­pe­ților cu un șut pla­sat de la 16 m. Apoi, re­șițenii revin și vor în­scrie rapid două goluri. Primul în mi­nu­tul 62 prin Negru, egalând prin Drăghiceanu, am­bele goluri fiind și greșeli ale por­ta­rului Bădescu. Centralul care a oficiat la acest joc a sancționat fiecare greșeală a deve­nilor și l-a trimis la vestiare pe Iordache pen­tru al doilea cartonaș galben acu­mu­lat la faulturi de joc nor­male. Va fi neaș­tep­tat, contrar cursu­lui jocului, 3-2 pen­tru oaspeți în ul­timul minut al prelun­gi­rilor, autorul acestui ultim gol fiind Ardei. O victorie obținută greu de către for­ma­ția din Reșița, care prin vocea oficialilor, nu a pre­gă­tit șampania promovării, de­oa­­re­ce toți con­sideră că returul de mâine, progra­mat pe Stadionul din Valea Domanului de la ora 17.30 se anunță foarte dificil pentru reșițeni.

CSM Deva (antrenor Ștefan Nanu): Bădescu – Vișan (65 Kelemen), D. Creciunesc, Iordache (eliminat 73), Doboș (cpt) – Iana, Stelea (41 Pencea), Bedea, Bloj – Dănăilă, Al. Popescu (75 Țoiu) pe bancă: Frumuzache – Branea, Neagoe, Maroșan, I. Filipaș, Opriș
CSM Reșița (antrenor Călin Cheregi): Zimmermann (cpt) (53 Căpățână) – Bărboianu, Ardei, Rimovecz, Fota – Velcotă (88 Dudea), Chera (77 Trancă), I. Popescu, Al. Negru – Drăghiceanu, Dane (46 Aboubacar) pe bancă: Szijj, Domil, R. Petre, Breșneni, Gomboș
Arbitri: Robert Avram (Pitești) – Mihai Ionescu (Bradu), Ionuț Neacșu (București).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura