FOTBAL Liga a III-a. Derby-ul judeţean se joacă la Simeria

Campionatul din Liga a III-a continuă chiar şi în pandemie, lucru care face ca iubitorii fot­­balului se mai bucure de rezultatele ob­ţinute de echipele favorite, chiar dacă nu pot asista la aceste partide.
În seria a VII-a, se va derula derby-ul ju­de­ţean dintre formaţiile hunedorene care acti­vează în această serie. Gazdele sunt cei de la CSM Deva, formaţie aflată pe locul şase cu 16 puncte şi care speră să urce în clasament după această întâlnire pe care o vrea fina­lizată cu o victorie. De partea cealaltă va fi Jiul Petroşani, formaţia din Valea Jiului afân­du-se pe un incomod loc opt, cu doar 12 punc­te accumulate până acum.
Din programul acestei serii se mai dsprind jo­curile pe care le vor disputa echipele din Mediaş (locul doi în clasament cu 21 puncte) care va evola alături de Măgura Cisnădie ( locul patru şi 20 de puncte) ca şi jocul de mâi­ne, cel dintre ultimele clasate, Minerul Cos­teşti şi Hermannstadt 2 din Sibiu. Indi­fe­rent de rezultatele care vor fi înregistrate în această etapă, liderul actual, Viitorul Şe­limbăr, rămâne în continuare pe primul loc, deoarece are suficiente puncte accumulate (34) pentru a spera la promovare.
În seria a IX-a capul de afiş al etapei este partida programată astăzi dintre Sticla Arie­şul Turda (locul cinci cu 15 puncte la total) şi liderul seriei, Unirea Dej (31 puncte). Este in­te­resant şi jocul de la Avântul Reghin (acum pe locul patru, cu 20 de puncte), acolo unde gazdele, învinse la limită în etapa trecută la Hu­nedoara, vor juca cu ocupanta locului se­cund în clasamentul seriei, CSO Cugir ( 26 de puncte), formaţia cugireană sperând încă la locul întâi şi la o posibilă promovare.
CS Hunedoara (locul opt, cu 13 puncte) are mâine un meci dificil, în deplasare la ultima cla­sată în serie, Industria Galda (doar 4 punc­te din 12 partide), pe care trebuie să îl câş­tige pentru ca să fie pe obiectiv-ul impus de membrii consiliului de administraţie al clu­bului hunedorean. Va fi greu, dar nu im­po­si­bil, dacă urmărim situaţia formaţiei din Galda. De urmărit şi rezultatul jocului dintre Uni­rea Ungheni şi Unirea Alba Iulia, care poate avantaja echipa hunedoreană, dacă echipa oaspete pierde sau face în egal.

Programul etapei 13 , seria a VII-a
Viitorul Şelimbăr – Flacăra Horezu
Viitorul Dăeşti – Gilortul Târgu Cărbuneşti
CSM Deva – Jiul Petroşani
Gaz Metan Mediaş 2 – Măgura Cisnădie
Minerul Costeşti – Hermannstadt 2

Programul etapei 13, seria a IX-a
Sticla Arieşul Turda – Unirea Dej
Avântul Reghin – CSO Cugir
Unirea Ungheni 2018 – Unirea Alba Iulia
Industria Galda – CS Hunedoara
Soda Ocna Mureş – Sănătatea Cluj-Napoca

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă

Didina Botgros, învăţător la Şcoala Gimnazială „Sf. Varvara” din Aninoasa Pentru că a iniţiat un proiect educaţional interactiv destinat elevilor

Bulina neagră

Bogdan Tănase, tânăr din Petroşani Pentru că, fiind condamnat în trecut pentru trafic de droguri, la scurt timp după eliberarea

Câinii Kangal de la stâna din Uroi recidivează! Au omorât o ciută gestantă

Comunitatea din Uroi este terorizată de câinii agresivi ai ciobanului din zonă, iar poliţiştii stau cu mâinile în sân Sorina

Închide